korbobor
Początkująca w BB
U mnie też @ brak i dzięki bogu za to !! Długo brałam anty bo bez nich mój @ bez ketonalu był nie do przeżycia dlatego też na samą myśl dostaje dreszczy bo przecież przy cycku to tylko paracetamol 
A co do drugiego dziecka to moja Hania będzię jedynaczką no chyba, że adoptuję bo rodzić już na pewno nie będę
Moja mała ma od dłuższego czasu łuszczącą się skórę na glowce- pytałam się położnej i ponoć to nie ciemieniucha. Kazała smarować oliwą z oliwek ale niestety to nie pomaga
Kapiemy ja w oilatum smarowałam już wszystkim od oliwki, oliwy po czystą lanolinę a główka wygląda coraz gorzej
Dodam zdjęcie może ktoś mi coś podpowie bo mi już pomysłów brak
Cytryna zaczęłam nosić małą w tym wiązaniu które mi pokazałaś i o dziwo jej się spodobało do tego stopnia, że i przysypia czasami jak ja noszę jest sukces więc Dzięki
Muszę tylko zmienić chustę bo mam elastyczną i będzie super 

Uploaded with ImageShack.us
Jezuśku sorry że to zdjęcie jest takie duże ale nie wiem jak to zmienic

A co do drugiego dziecka to moja Hania będzię jedynaczką no chyba, że adoptuję bo rodzić już na pewno nie będę
Moja mała ma od dłuższego czasu łuszczącą się skórę na glowce- pytałam się położnej i ponoć to nie ciemieniucha. Kazała smarować oliwą z oliwek ale niestety to nie pomaga
Kapiemy ja w oilatum smarowałam już wszystkim od oliwki, oliwy po czystą lanolinę a główka wygląda coraz gorzej
Dodam zdjęcie może ktoś mi coś podpowie bo mi już pomysłów brak
Cytryna zaczęłam nosić małą w tym wiązaniu które mi pokazałaś i o dziwo jej się spodobało do tego stopnia, że i przysypia czasami jak ja noszę jest sukces więc Dzięki

Uploaded with ImageShack.us
Jezuśku sorry że to zdjęcie jest takie duże ale nie wiem jak to zmienic
i małej też się podobało, leżała cichutko jak myszka, a potem smarowałam j&j balsamem nawilżającym w takim zielonym opakowaniu i zniknęło (niestety) po 2, czy 3 dniach.
;-)