reklama
Miałam nie wychodzić z domu... 
Zobacz załącznik 433968Zobacz załącznik 433970Zobacz załącznik 433971Zobacz załącznik 433972
Czy u Was też te wszystkie ciuszki mają różowy kolor, czy tylko mój monitor tak przekłamuje? Bo one oprócz tej tuniki i spodenek wcale nie są różowe...

Zobacz załącznik 433968Zobacz załącznik 433970Zobacz załącznik 433971Zobacz załącznik 433972
Czy u Was też te wszystkie ciuszki mają różowy kolor, czy tylko mój monitor tak przekłamuje? Bo one oprócz tej tuniki i spodenek wcale nie są różowe...
No to babcia poszalałaJeżyk bedzie mi sie należał, ale spróbuje wkleic efekt szaleństwa zakupowego mojej mamy

Ostatnia edycja:
Niespodzianka
Fanka BB :)
Ciuszki piekne, te zolte bodziaki w sam raz na lato
Babcia Was rozpiesci 
Kamila, a moze daj ogloszenie w lokalnej gazecie? Albo oddaj do salonu z uzywanymi sukniami - tylko pewnie nie dostaniesz takiej kwoty jakbys chciala.
Mnie tez sie nie otwieraja Mackowe zdobycze :-(
Kamila, a moze daj ogloszenie w lokalnej gazecie? Albo oddaj do salonu z uzywanymi sukniami - tylko pewnie nie dostaniesz takiej kwoty jakbys chciala.
Mnie tez sie nie otwieraja Mackowe zdobycze :-(
macku śliczne ale masz racje - u mnie wszyskie są w różu. Josie - ale dla chłopców tez sa cudne - moja mama kupiła cześć rzeczy takich dla chłopca. Ale sa tak sliczne że dziewczynce w niczym nie przeszkodzą. 
Kamila - wystaw sukienke do komisu. Widziałam ze chcesz za nia mniej niz poówe ceny. Ja swoja sprzedalam w 3 tygodnie po slubie - własnie w komisie za 50% ceny.
Kamila - wystaw sukienke do komisu. Widziałam ze chcesz za nia mniej niz poówe ceny. Ja swoja sprzedalam w 3 tygodnie po slubie - własnie w komisie za 50% ceny.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: