reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

DSC_0115.jpgDSC_0116.jpgDSC_0117.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Jeżyk bedzie mi sie należał, ale spróbuje wkleic efekt szaleństwa zakupowego mojej mamy
DSC_0119.jpgDSC_0120.jpgDSC_0121.jpgDSC_0124.jpgDSC_0125.jpgDSC_0126.jpg

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
maćku nie moge otworzyć tych twoich :(

babcia poszalala ale sie zreflektowała w pore. Na szczeście ciuszki mają rózne rozmiary :) Na razie kazalam się wstrzymać :) chyba ze cos bardzo fajnego dopadnie

Ciuszki piekne, te zolte bodziaki w sam raz na lato :) Babcia Was rozpiesci :)

Kamila, a moze daj ogloszenie w lokalnej gazecie? Albo oddaj do salonu z uzywanymi sukniami - tylko pewnie nie dostaniesz takiej kwoty jakbys chciala.

Mnie tez sie nie otwieraja Mackowe zdobycze :-(

macku śliczne ale masz racje - u mnie wszyskie są w różu. Josie - ale dla chłopców tez sa cudne - moja mama kupiła cześć rzeczy takich dla chłopca. Ale sa tak sliczne że dziewczynce w niczym nie przeszkodzą. :)

Kamila - wystaw sukienke do komisu. Widziałam ze chcesz za nia mniej niz poówe ceny. Ja swoja sprzedalam w 3 tygodnie po slubie - własnie w komisie za 50% ceny.

Ostatnia edycja:
reklama
Aylin cuden te ciuszki i nawet nie są różowe ;-)

Maćku mnie też wyglądają na różowe... poza tym wydaje mi się, że miałaś nic nie kupować na razie;-):rofl2:

Do góry