reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny ratunku! moje dziecko nie chce juz chodzic do złobka, dzisiaj gomałz zawiozł, jak tylko parkujemy pod tym budynkiem to jest awantura, nie wiem co sie stało....... co mam robic? szukac niani czy czekac jeszcze? on tak straaaasznie placze
a ja mam dzisiaj wolne tralalalala, zrobie cos dobrego na obiad
zyrafka pobalowałaś troche wczoraj????bidulko nawet sie napic nie mozesz
słyszalyscie najnowsze dane o FAS? ze to spotyka nie tylko dzieci alkoholików,ale jednorazowy incydent też moze sie zakonczyc zespołem, a zależy to od etapu kształtowania sie ukl nerwowego, a pamietam jak mi moj gin mowil, ze jak mam ochote to lampke czerwonego wina zawsze mozna wypic

olavip jeszcze raz sto lat!

Ostatnia edycja:
reklama
mamo... kiedys koniaczek byl zalecany na cisnienie w ciazy, teraz mozna podobno w 9 miesiacu przed porodem bo dziecko jest uksztaltowane i tylko tyje
nie wiem co jest prawda, nie wypilam ani grama w obu ciazach ani teraz jak karmie
ze zlobkiem to normalne, niektore dzieci pozniej przezywaja rozlake z rodzicami, czasami nawet chwyta po 2 miesiacach
nie robcie nic, tylko dalej zaprowadzajcie do zlobka, minie za jakis czas, nakwazniejsze nie przeciagajcie pozegnania, krotka buzka, zapwnienie ze po niego przyjdziecie niedlugo i uciekajcie bo cyrk tra tak dlugo jak wy go widzicie,

moj slubny wyszedl wczoraj do kumpla, teraz dogorywa bo jak mozna whiskey popijac szampanem:eek:
w takich chwilach cieszy mnie moja abstynencja

WITAM I JA.
OLUVIP I ZYRAFFKO

Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
Wieczna, tak jak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płyną,
Z serca życzy Ci EMILIA Z RODZINKĄ

hej,
o matko jak mnie zatoki bolą ;/// Natanek zasnął przy bajkach a ja zaraz buraczkową gotuję bo mam nadzieje że zje na obiad bo ja bardzo lubi :)

olavip wszystkiego najlepszego!! STO LAT,STO LAT.....!!!

acha wczoraj u Natanka na rączkach i nóżkach zauważyłam bardzo szorstką skórę, gołym okiem tego nie widac tylko dopiero jak się przejedzie ręką i nie wiem co to i oo czego. Jak myślicie? i co by pomogło??

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wpadłam w jakiś mega dół:-:)-:)-( i nie wiem z jakiej przyczyny... Może to to że u mamy będąc miałam do kogo buzie non stop otworzyć , a teraz z Jasieńkiem siedzę sama do 18 i zazwyczaj mnie dopada jak on śpiocha... Pewnie do tego doszło jeszcze to że strasznie tak jak Wy przeżywam ta sprawę z Madzią...
Kurcze cały czas czuję jakiś wewnetrzny niepokój... Normalnie pierwszy raz mi sie trafia dołek bezprzyczynowy...

dzwonila pani ze złobka, ze Kubuś ma 38,5 i jade po niego, wrocilam, zeby jego ksiazeczke wziac i ubezpieczenie, bo od razu podjedziemy do lekarza,rety
no przeciez byl zdrowy...........

perciu
głowa do góry, dołki bezprzyczynowe to podobno dewiza prawdziwych kobiet ;) ja mam tak jak za duzo pracuje i jestem strasznie zmeczona, wtedy wszystko wydaje mi sie bez sensu

Witajcie kochane, ale sie stesknilam za forumowaniem ojajego!!:-D Dzisiaj zaczal w koncu dzialac internet chyba jakies kable zamarzly. W ogole JAK TU JEST ZIMNO!!!!!!!!!!!:szok::szok:

zyraffko olu sto lat o ile dobrze doczytalam to swietowalyscie urodzinki??!! Mam nadzieje ze minely syuper!
Perfecto jaki dolek, ja juz jestem online, gadaj :-)
gosiagro czy ty jestes przeziebiona bo cos cie slabo slysze??? :-p
milusia :-D:-D ladna data!! :***

Dziekuje wszystkim za zainteresowanie, podroz nam minela super, nocowalismy pod Berlinem, Lila nie marudzila w ogole jakby czula ze musimy szybko dojechac :-) Bardzo nam sie sprawdzilo puszczanie bajek co jakis czas :tak:

Nadrobie was wieczorem, buziaczki!

Witam sie:) obiad prawie gotowy,poprasowane:) normalnie w szoku jestem ze mi sie udalo tyle zrobic:) Jestem zla bo w sobote musialam kupic nowy akumulator do auta, a wczoraj sie okazalo ze sie zepsol;/;/ P. dopiero w sobote do niego zajrzy;/ wrrrr uziemiona jestem,dzis musialam sie prosic o auto bo pusto w lodowce bylo;/

mamo kubulki tez sadze ze poprostu trzeba przetrzymac ciezkie dni dziecka,a zobaczysz za jakis czas znow wroci wszystko na swoj tor i bedzie chcial chodzic do przedszkola:) to jest tak jak moja Amelia chodzi spac,byl dlugi czas co ladnie zasypiala bez wolania mnie...a teraz znow zaczyna plakakac wolac co chwile, wiem ze to jej przejdzie bo to juz nie pierwszy raz! wiec glowa do gory:)
Upssss oby nic powaznego nie bylo! daj znac po wizycie!

Perfecta kazdemu zdarzaja sie takie dni...rozumiem cie bo ja prawie codziennie bywam sama, nawet wieczory bo ten moj tylko na wekeendy zjezdza...wiec jak ktos mnie nie odwiedzi to jest ciezko;/ moze tabliczka czekolady pomoze?:)

Olavip zdrowia dla ciebie i calej rodzinki, szczęścia:) spelnienia marzen:) STo lAt sTo Lat:):):)

Koriander
no to super ze podroz sie udala:) milego wypoczynku:)

Hejka;)

Znajduje chwilke dla was:*

Perfecta trzymaj sie i oby dołek szybko minol!
Koriander dobrze ze podróz sie udala i mala byla grzeczna ;)
mama kubulka zdrówka!!! daj znac co lekarz powiedział!

No i napisalam i Miki mnie sie domaga ;] no i musze ich ogarnac i łózka poscielac zaraz dobranocka i spac...
Buziaki dla kazdej z osobna :******************************************************************************************** ;-)

OlaVip, zyrraffka 1OO LAT!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry