reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
A ja dzisiaj na kolejną zakupową wyprawę od rana się wybieram. Na dzisiaj planuję głównie zakup śpiochów, kilku kaftaników i oczywiście zobaczę co mi jeszcze w ręce wpadnie :)

Jeszcze mi się przypomniało: od poniedziałku w Lidlu tydzień maluszka. Zajrzyjcie sobie na stronkę i popatrzcie. Może znajdziecie coś dla siebie albo swoich pociech. Mi siostra bardzo poleca wkładki laktacyjne, tylko że one nie zawsze są w ofercie więc może warto.

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-C47E3A8F-7844F9B3/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=24589

Ostatnia edycja:
she najlepsze jest to że ja jeszcze nic nie kupiłam... :no: a takie mam ciśnienie... :-D jak mi gotówka wpłynie to zamówię dwa komplety pajacyków bawełnianych (po 3 szt) i może paczkę bodziaków (7szt)... :-D żeby jednak coś nowego było...

Dla Julki dostałam ciuszki po mojej chrześnicy która jest półtora roku starsza, co nieco dokupiłam a półtora roku później urodziła się córa mojej siostrze :-D więc w sumie skład po trzech dziewczynach i uniseks po małym sąsiedzie :-D

Katasza dzięki za info... szkoda że mam najbliższego lidla 20km od siebie...

Annte u nas padło na Espiro Atlantic :tak: na żywo też się solidnie prezentuje... tylko jeszcze kminię czy 2w1 czy 3w1 ale chyba wezmę z fotelikiem od razu... ;-)

katasza własnie sie zastanawialam nad tymi wkladkami, bo nigdy nie uzywałam i nie wiem jakiej jakosci. Spróbuję, do tej pory preferowąlam belli

fiore byłam wczoraj w kilu sklepach z zabawkami ale nigdzie nie widziałam tego konika morskiego co chciałaś. Więc jedyna opcja to ebay-jeśli bys chciała to dla mnie nie ma problemu zamówić dla Ciebie i wysłać. Jesli chcesz to mogę sprawdzić dla Ciebie kosztyy wysyłki ale myślę,że będzie to max 5 funtów (25zł)-ostatnio wysyłałam coś do PL i zapłaciłam za przesyłkę lekko ponad 0,5kg dokładnie Ł5,10.
Ewentualnie mogę napisac do sprzedawcy zapytanie ile by do Ciebie wysyłka kosztowała aby uniknąć podwójnej opłaty za wysyłkę(w sensie do mnie a potem do Ciebie)

katasza, kikolek ja uzywalam tych wkladek i sa ok, teraz mam zamiar jechac i kupic sobie z 3 okapowania.nie wiem jak jest z ich dostepnoscia w polskim lidlu bo ja ich uzywalam jak mieszkalam w Irlandii

Super zakupy dziewczyny!!!!
Paula ale masz zapasy:tak:
Ja wczoraj pochodzilam po lumpkach i nic nie kupilam dla maluszka,wszystko co mi w rece wpadalo to albo typowo dla dizewczynki albo typowo dla chlopca:baffled: Wiec kupilam Misi spodnie i koszule:-D

ooo zeżarło mi część posta
zatem c.d.
2. ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: NAVINGTON Cadet (3w1) wózek głęboko-spacerowy skórzana rączka i pałąk! + fotelik BeSafe IZI GO Dostawa GRATIS

3. ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: SKATE 2012 zestaw (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CITI

może ktoras z Was może się podzielić jakąś opinią na tamat ktoregos z nich

PS. pewnie mnie nie kojarzycie, kiedys tu bylam się przedsawiałam, ale potem dłuuuugo mnie nie było, czasem tylko coś podczytałam, ale Wy dałyście mi kopa i zaraziłyście mysleniem o zakupach bo jakos do tej pory twierdzilam ze jeszcze mam czas, a to juz przeciez tylko 3 m-ce !!!!:szok:

reklama
Mailen :D no fakt to jeszcze 3 miesiące ale też tylko 3 miesiące.

Ja jutro do kuzynki po 3 wory (60 litrowe) ciuszków jadę... o ludzie ile to będzie przebierania :baffled::baffled::-p
Chyba dwie szuflady w komodzie mi nie starczą na to wszystko. :dry:
Mam już parę nowych ciuszków, głównie pajace, bo to ciężko w lumpach dostać.
Dziś też się pokusiłam o takowe zakupy:) moja mama to wpada w większy szał zakupów niż ja :szok: ja mam taki mały hamulec "jeszcze"

Pozdrówka :*

Do góry