No i poszalałam oczywiście, ale nie mam siły ani czasu na robienie zdjęć i wklejanie. Kupowałam dzisiaj głownie śpiochy z kaftanikami i tym sposobem mam już niezbędne minimum na 56 i na 62 resztę pewnie dostaniemy. Kupiłam też kilka sztuk na 68 ale to jeszcze trochę czas więc nie za dużo. I do dokupienia na początek została mi tylko pościel, jeden ręczniczek bo jeden już mam kocyki i dodatkowy rożek (drugi będzie w zestawie z pościelą). No i oczywiście łóżeczko, materacyk, akcesoria kąpielowe, przybory toaletowe, i pozostałe drobiazgi. Więc jest całkiem nieźle. Chciałabym skończyć z zakupami na początku kwietnia, żeby potem już na spokojnie oczekiwać narodzin malutkiej
reklama
Karolki
Podwójna mama:)
Ja tez czekam na zakup mebli mam nadzieje ze w tym tygodniu wybiore, zabiore sie za pranie i prasowanie w koncu. Mam sterte ciuszkow 56,62 i 68 czesc. Zakupic musze reczniki bo nie wiem gdzie sa po K...2 przeprowadzki przeszly;-) i moze posciel, poza tym butelki, smoczki i pieluchy, podgrzewacz bo nam nie dziala cos stary

Ale macie parcie widze
Ja jakos ciagle twierdze, ze mam tyyyyle czasu, wiec kupuje ale bez parcia zadnego.
Tobre ubranek juz mam ale tylko kilka na 56, reszta przyjdzie za 2 tyg paczka z PL. Bede prala ok 34tyg, wiec jeszcze duuzo czasu, ale wczesniej nie ma sensu bo sie okurza i przestana pachniec
Ja jakos ciagle twierdze, ze mam tyyyyle czasu, wiec kupuje ale bez parcia zadnego.
Tobre ubranek juz mam ale tylko kilka na 56, reszta przyjdzie za 2 tyg paczka z PL. Bede prala ok 34tyg, wiec jeszcze duuzo czasu, ale wczesniej nie ma sensu bo sie okurza i przestana pachniec
chyba któraś szukała tej maskotki, wklejam linka - może się przydać Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Stokrotka812
Fanka BB :)
Super zakupy, a tą maskotkę też bym kupiła gdybym miała dziewczynkę, bo jest ślicznaWczoraj spladrowalam H&M i oto wyniki)
Zobacz załącznik 435562Zobacz załącznik 435571
Recznik polarowy,2xczapeczki,sliniaczki,skarpetusie,body i niemoglam sie oprzec temu misiakowi)
to i ja się pochwalę naszym pierwszym zakupem:
NOWA WERSJA! KOŁYSKA/ŁÓŻECZKO Simplicity/CONECO (2101691802) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i mam 3 wózki na oku:
1.ten z przekładana rączką
http://ekowozki.pl/manufacturer/GRACO/Wozek-Graco-Symbio-6w1-GO.html?PHPSESSID=d4d0d7accefca52bcc083b362fc33ce5]Wózek Graco Symbio 6w1 GO
Ekstra kołyska-łóżeczko. Przepiękne

W temacie: body ze Smurfem z Biedronki
dila
to i ja się pochwalę naszym pierwszym zakupem:
NOWA WERSJA! KOŁYSKA/ŁÓŻECZKO Simplicity/CONECO (2101691802) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i mam 3 wózki na oku:
1.ten z przekładana rączką
http://ekowozki.pl/manufacturer/GRACO/Wozek-Graco-Symbio-6w1-GO.html?PHPSESSID=d4d0d7accefca52bcc083b362fc33ce5]Wózek Graco Symbio 6w1 GO
Też kiedyś oglądałam tą kołyskę i bardzo mi się spodobała
Stokrotka812
Dila na żywo też wygląda bardzo ładnie bo widziałam ostatnio w sklepie Mama i ja. Nie wiem jak z funkcjonalnością i na jak długo starcza, ale takie łóżeczko jest niezwykłą ozdoba pokoju.
Mailen
dila coś więcej napiszę jak tylko mi przyjdzie, bo wczoraj kupiłam ją na allegro
ale widziałam też na zywo w sklepie i własnie od tamtej pory za mną chodziła
poczytałam też i miała bardzo dobre opinię, wszyscy tylko skarżyli się na ten pałąk z karuzelą że jest mocowany na stałe jakimiś śrubami i cięzko go zdjąć, a przecież na początku nie jest potrzebny, a wręcz utrudnia wyjmowanie dziecka i to było podawane jako jedyny minus, a wlansie ta ktorą wczoraj znalazlam, jakas nowa wersja, wlasnie ulepszona i o zdejmowanie tego pałąka. A starczy pewnie na maks 4-5 m-cy dopóki dziecko nie bedzie próbowało sie podnosić...

reklama
Podziel się: