reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dziewczynki ja wam tu przysięgam !!!! że jak zobaczę II kreseczki to nie zapalę słowo honoru !!!!
a testuję 18 razem z Katy :)
mykam robić obiadek będę za jakieś 45 minut

reklama
bobofrutek-wlasnie chcialam to samo napisac ide siekimpac chwilke :)
aga1402-:( smutno mi ze jadnak test niegatywny :( ale za miesiac napewno ci sie uda :) co do tych blizniat czesto tak jest niestety :( dlateog nam po ivf nie mowia odrazu czy bliznieta czy nie tylko czekaja az to bedzie pewne :) podobnno do 3 miesiaca 40% blizniat sie wchlania niestety :(

kurcze ktoras z Was niechce moze ze mna poczekac do tego lipca hehehe ?:)

Witam się w to niedzielne popołudnie :-)

Co do palenia, to ja kiedyś paliłam sporo, coś podobnie jak Ty, Aniu. Przyjechałam do Krakowa i pierwsze dwa lata mieszkałam z siostrą i ona w zasadzie płaciła za mieszkanie i wtedy paliłam jak smok. Po dwóch latach zamieszkałam z koleżankami, bo studia się zaczęły, a moja siostra przeprowadzała się do swojego faceta. I wtedy rzuciłam z dnia na dzień, bo stwierdziłam,że nie mam kasy na fajki... 1 października wprowadzałam się na nowe mieszkanie, a 30 września byłam jeszcze na imprezie i nawet fajki kupiłam, ale jak się impreza skończyła, to to co mi zostało oddałam koleżance, bo powiedziałam,że od jutra nie palę... I tak już zostało. Na początku było ciężko, bo 2 współlokatorki paliły i to też sporo, ale powiedziałam sobie,że papieros nie może mną rządzić, a na dodatek palacze strasznie śmierdzą i tak sobie powtarzałam i jest ok. Teraz zdarza mi się 1-2 w roku zapalić papierosa, ale nie ciągnie mnie tak,żeby palić na stałe... I bardzo mnie to cieszy :) teraz to ja to kontroluję, a nie papieros mnie kontroluje :-)

Martuś trzymamy za ciebie kciuki i czekamy na dobre wieści:)))
Idę posprzątać po obiedzie ci go m ugotował, teraz wziął dzieci na sanki wiec mam chwile dla siebie.
Zaglądnę do was później

martaSx-trzymamy kciukasy:) ja mam dzieje ze zobacze za jakies 4-5 cykli :)

jaki masz test ? ja tam juz nigdy wiecje nie robie testow tak se przyrzeklam !!!!:)

reklama
Hej dziewczynki....widze ze zadbalyscie zeby Kasia miala co nadrabiac :tak:oj tak:-D

Scoti spoko tylko mosimy jakos dzien wczesniej umowic sie na konkretna godzinke ;-)
Bobo swietny obrazek
Lori ja wlasnie wczoraj dostalam mega duzego storczyka:-) a stare obcinam i kwitna na nowo
Roza, Ilonka imprezka super duzo nie wypilam bo nie chcialam zeby mi tepki zaburzylo:tak: goscie dopisali, z prezentow to oprocz wspomnianego storczyka giganta dostalam piekny portfel i duzo kasy ......przyda sie bo wlasnie w piatek rachunki przyszly:eek:
Jane naprawde twoj maz jest mega ze sie mu chce tak tempke i wykres interpretowac....szacun
Ania u mnie tez m pali ja na szczescie nie i probuje go za wszelka cene od tego odwiesc bo jego pluca juz chyba wysiadaja:-(.......kaszle go na okraglo, pali jak lokomotywa....ale zaciaglam go na przeswietlenie i w zwiazku z tym ze na opisie sie nie zna:tak: wykozystalam to i zanioslam do jego ciotki (prowadzi apteke) i ma znajomych lekarzy i maja nam opisac co i jak, bo mial plame wielkosci fasolki a teraz po 2 latach wielkosci reki:szok:
Zapytalam go ostatnio po co mu dziecko skoro zostanie sierota a on nie dozyje jego komunii, czy slubu......:sorry:
Rozia gratuluje bardzo madrze postapilas, jestes zdrowsza i bedziesz z nami dluzej :tak:

Ps ja jeszcze w szlafroku :-D

Ostatnia edycja:
Do góry