patrysiak jest gondola do Maclarena xlrtez go mam.
no właśnie- i powiedz mi czy łatwo ją założyć? Bo ten buzz to akurat miał to dobre, że gondolkę zakładało sie dosyć łatwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
patrysiak jest gondola do Maclarena xlrtez go mam.
buhahah przepraszam ale musialam... no tak tyle mozna za niego nakupicwiem, wiem becikowe kusi:-)
buhahah przepraszam ale musialam... no tak tyle mozna za niego nakupicpatrysiak powiedz prosze na co je przeznaczysz ?
bo w koncu to niebagatelna suma
moze wtedy sie czarodziejka skusi
na trzeciego babla
![]()
patrysiak wklada sie normalnie na wozio i wpina w cos tamna dniach przyjdzie mi gondola wiec wtedy Ci opisze dokladnie co i jak. fotelik tez sie wpina bardzo latwo.
Najlepsze jest to, ze wozek mam braz z zielenia, gondola bedzie fiolet z czarnym chyba a fotelik caly czarny![]()
no fakt, zapomnialamno przeciez pisałam, że musze zmienić auto. sprzedam moja fiestkę, dodam becikowe i bedzie sharan jak ta lala:-)
smacznej glukozy zycze...W czwartek czeka mnie krzywa cukrowa i pyszne śniadanko w postaci całego kubka glukozy ....brrr :-)
Dobrze pamiętam, że w środę ma wizytę Patrysia a w czwartek Patrysiak (w tym sprawdzenie przezierności karkowej maluszka, ciekawe czy uda się podpatrzeć ułożenie nuba :-))?
Mama, ano pewnie dopiero wieczorkiem będę mieć chwilę wolnego ...tylko że wtedy to ja mogę sobie na forum zazwyczaj tylko monologi prowadzićWidzę, że standardowo w 4 dpo lekki, pewnie estrogenowy spadek, pewnie jutro tempka skoczy w górę :-) Też mam Opelka (Astra II) i jestem z tej marki bardzo zadowolona :-)
Kinga, a Ty nadal testujesz dopiero 3 marca? ...bo to będzie już 17 dpo :-)
Daria, na szczęście Krzysiu od jakiegoś czasu w dzień ładnie mi zasypia (kładzie się koło mnie i po jakimś czasie odpływa) i śpi 2-3h, gorzej z usypianiem wieczorem ...w nocy też potrafi w miarę ładnie spać, od kilku dni jednak budzi się z płaczem ...na razie zwalam na rosnące zęby i zobaczymy jak się sprawa dalej rozwinie. A jak się ten syrop od neurologa nazywa?
W czwartek czeka mnie krzywa cukrowa i pyszne śniadanko w postaci całego kubka glukozy ....brrr :-)
Dobrze pamiętam, że w środę ma wizytę Patrysia a w czwartek Patrysiak (w tym sprawdzenie przezierności karkowej maluszka, ciekawe czy uda się podpatrzeć ułożenie nuba :-))?