reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kogo moje oczy widza:-D:-D:-D
nareszcie wróciłaś:-D:-D:-D
ja też siedze z kawka;-)
Widzą powiadasz :-p:-D:-D:-D. Oj Aguska, strasznie mi nudno było bez Was. Okropnie :tak:.
Muszę Wam kochane donieść, że Kubuś się odblokował <dzięki As za syropek :-)> i już normalnie załatwia się na nocnik :-). Dzięki, że go dopingowałyście i 3małyście kciuki :tak: :*. Teraz załatwia mi się też w nocy na nocnik <w sumie to od dobrego tygodnia>. Więc wstaje i go sadzam. W sumie zużywamy teraz jednego pamka <na noc> ewentualnie jednego na wyjście <ale stara się w niego nie siusiać :-)>. Więc wszytko się ustabilizowało :tak:

witajcie. moje dziecko jak zaczęło siadać na nocnik, nawet sie nie posiusiał w majty, po tygodniu zaczął robić kupkę i w nocy też wołał na siku, naprawdę nie musiałam ani jednego pampersa zurzyć, pojechał na 4 dni do taty i mi się oduczył, zaczął siku robić w majty kupkę też w nocy już nie woła, pilnuję go cały dzięń żeby jednak robił na nocnik...myślałam , że powiesze jego ojca:angry:

Michaela, przykre :sorry:. Zazwyczaj tak jest, że to kobieta oducza dziecko od pamka, a nie odwrotnie więc nie ma się czego spodziewać :tak:. Musisz to jakoś przeżyć i zacząć nocnikowanie od początku.
Aguska, uuu więc znów w domku go masz. Nie jest źle tylko kilka dni :tak:. Nie martw się coś jednak tam drgnęło, więc oby do przodu :tak: :-). &&&&&&&& 3mam :-)

fanta nawet nie wiesz jak bardzo się cieszyłam kiedy zaczął siadać na nocnik, bo bardzo długo sie z tym męczyłam bo nie chciał zaczął tak dopiero z 3 msc temu a teraz w marcu ma 3 lata, a tu ojciec zamiast go pilnować, to ma to gdzieś, przewiezie małego do domu i sobie powie że mały sika i robi kupke w majty. Gdyby go pilnował to b tak nie było..

reklama
Do góry