reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

powiem wam ze u dentysty nie bylo zle ale w polsce musze isc poprawic bo mi krzywo zrobil zamiast zeba tak | to mam \i ja to widze inni nie ale ja mam jobla na punkcie prostosci;/ i jak dla mnie to wyglada jden zab wiekszy od drugiego porazka;/no i jak zgryzam to czuc ze nie sa rowne jak zeby na dole i glupie uczucie;/ ale w kwietniu jade do polski to mi to poprawi

reklama
Witaj Patrysiu:) jak samopoczucie?:)))))Szacun za to ze w ciazy chce Ci sie robic to prawKo..ja mialam identycznie ale odpuscilam bo to byl dla mnie stres i ponowilam Kurs jak maciej mial 8 miesiecy:) Takze prawo jazdy mam juz od 4 lat i powiem szczerze ze choc chwilowo nie dysponuje autem to jednak przy dzieciach bez auta jak bez reKi no a u mnie jeszcze dochodzi faKt ze mieszkam w Warszawie ale prawie na obzezach wiec tu jaK na wsi i wszedzie trzeba podjechac..nie ma sklepu pod domem do ktorego mozna wyjsc wrecz w kapciach:))))
pamietam jak zdawalam byla dziewczyna w ciazy juz z takim duzym brzuszKiem....naprawde podziwiam bo ja sie balam:) Ale tez rozumiem Cie ze chcesz zrobic prawKo.!!!!! Moja sasiadKa zaraz rodzi drugie dziecKo, prawa jazdy nie ma...i zeby gdziekolwiek sie ruszyc to albo kawal drogi na piechote albo wiecznie czeKa az maz przyjedzie. no teraz z dwojka dzieci napewno bedzie jeszcze ciezej w tym temacie>

Jesooo laski Gdzie Wy sie podziewacie?

Monico podziel się tym skarbem :-D przesłodka kruszynka GRATULUJE jeszcze raz:-)

Daria, dobrze ze poszlas najważniejsze , że nie boli a w kwietniu sobie poprawisz:-) A jak z tej opaski sea band jestes zadowolona?

Czarodziejko najważniejsze ze imprezka sie udala;))) no ja mam zamiar w sobote umyc okna, bo są już brudne....

Piranha słońce a jak ty się czujesz?:)) Jak samopoczucie? Wiosna się zbliża to i nastrój lepszy -ja tak mam:-D
Muszę się zabarać za robienie gazetki wiosennej.

Kinga, to się strasznie cieszę, że miło minał Ci weekend i odnajdujesz się w tej sytuacji,a jasne jeśli rozmowa z psychologiem Ci pomaga to czemu nie chodzic? Trzymam mocno kciuki slońce za Ciebie;****

Mama, Gal, nullka i reszta gdzie się podziewacie?:)))

cześć babeczki-jestem po pracy:)
dziś się rozjaśniłam;) nie jestem już brązowa tylko mam masę cieniutkich jasnych pasemek;))
podobuje mi się :)))

Truskaffcia no to porobiłas eksperymenty z doopką hahahaaa
miłej pracy skoro do wieczora siedzisz;)

Bella cześć i czołem kluski z rosołem;))) jak tam działania kochana???

Tusia ,Pirania,Patrysia* cześć babeczki :)

Monico -czyżby poród kleszczowy??
śliczna Zunia....

Czarodziejko dziękuję Ci za to sliczne zdjęcie....
piękności zawsze wstawiasz;)
u nas też słonecznie dlatego też zmieniłam kolor włosów na wiosenny ,jaśniejszy:)

ściskam wszystkie z gangu:):):))))

zaraz jadę po Zuzę ,Domisia już odebrałam.

No prawko to super sprawa, tez nie wyobrażam sobie o 7 rano wychodzic z domu zeby zdazyc z malym do przedszkla,a potem do pracy a tak na spokojnie i co najwazniejsze wygodnie sobie jedziemy np. o 7.30:-)hihi I naprawde warto je miec:tak:

Ide szykować obiadek a mój łobuziak juz grandzi więc dzięki Bogu lepiej się czuje;))) ale to znowu dzieki antybiotykowi....

Cześć dziewczynki.Z moim cyklem znowu się coś pochrzaniło.Testy owu cały czas negatywne,druga kreseczka prawie niewidoczna. Czyli ten cykl znów do bani,ale tak od razu czułam że coś nie teges.Boże ile to cierpliwości potrzeba,a ile się człowiek musi nałykać tych tabsów .ble

Witaj Patrysiu:) jak samopoczucie?:)))))Szacun za to ze w ciazy chce Ci sie robic to prawKo..ja mialam identycznie ale odpuscilam bo to byl dla mnie stres i ponowilam Kurs jak maciej mial 8 miesiecy:) Takze prawo jazdy mam juz od 4 lat i powiem szczerze ze choc chwilowo nie dysponuje autem to jednak przy dzieciach bez auta jak bez reKi no a u mnie jeszcze dochodzi faKt ze mieszkam w Warszawie ale prawie na obzezach wiec tu jaK na wsi i wszedzie trzeba podjechac..nie ma sklepu pod domem do ktorego mozna wyjsc wrecz w kapciach:))))
pamietam jak zdawalam byla dziewczyna w ciazy juz z takim duzym brzuszKiem....naprawde podziwiam bo ja sie balam:) Ale tez rozumiem Cie ze chcesz zrobic prawKo.!!!!! Moja sasiadKa zaraz rodzi drugie dziecKo, prawa jazdy nie ma...i zeby gdziekolwiek sie ruszyc to albo kawal drogi na piechote albo wiecznie czeKa az maz przyjedzie. no teraz z dwojka dzieci napewno bedzie jeszcze ciezej w tym temacie>

Jesooo laski Gdzie Wy sie podziewacie?

Tak jest mi ciężko ze go nie mam teraz a co dopiero jak 3 dziecko będzie?ogólnie chciałam po porodzie robić ale Domiś od wrzesnia do zerówki i musze mieć prawko aby go zawieźć...dlatego decyzja ze robie teraz...siostra też robiła w ciazy ;)ogólnie mysle że lepiej je miec juz prze dporodem niż po porodzie mając 3 dzieci uczyć/zdawać prawko...a samopoczucie?hmm raz dobrze a raz nie dobrze tzn.miałam 2 razy przytulanki z porcelanką jak i dnie aby sie powstrzymac bo było blisko blisko...różnie z tym gdzie mam nadzieje przejdzie całkowicie...:)

reklama
Monico podziel się tym skarbem :-D przesłodka kruszynka GRATULUJE jeszcze raz:-)

Daria, dobrze ze poszlas najważniejsze , że nie boli a w kwietniu sobie poprawisz:-) A jak z tej opaski sea band jestes zadowolona?

Czarodziejko najważniejsze ze imprezka sie udala;))) no ja mam zamiar w sobote umyc okna, bo są już brudne....

Piranha słońce a jak ty się czujesz?:)) Jak samopoczucie? Wiosna się zbliża to i nastrój lepszy -ja tak mam:-D
Muszę się zabarać za robienie gazetki wiosennej.

Kinga, to się strasznie cieszę, że miło minał Ci weekend i odnajdujesz się w tej sytuacji,a jasne jeśli rozmowa z psychologiem Ci pomaga to czemu nie chodzic? Trzymam mocno kciuki slońce za Ciebie;****

Mama, Gal, nullka i reszta gdzie się podziewacie?:)))

z opaski bylam zadowolona nic sie nie dzialo i w ogole byly slabsze a nawet i mdlosci zanikly i szybko sie skaczylo w 11 tygodniu :-) to wydaje mi sie ze bylo warto :)

Do góry