powiem wam ze u dentysty nie bylo zle ale w polsce musze isc poprawic bo mi krzywo zrobil zamiast zeba tak | to mam \i ja to widze inni nie ale ja mam jobla na punkcie prostosci;/ i jak dla mnie to wyglada jden zab wiekszy od drugiego porazka;/no i jak zgryzam to czuc ze nie sa rowne jak zeby na dole i glupie uczucie;/ ale w kwietniu jade do polski to mi to poprawi
reklama
P
patrysia*
Gość
DARIA
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
PIEROGATKO i tobie GRATULACJE!!!!;DD
DARIAEmbryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
dzieki za stronke postaram sie cos tam jutro zauwazyc ;p a bylam u dentysty on mowi ze bedzie druga corka ktora wybije kolejnego zeba

Czarodziejka
Fanka BB :)
Witaj Patrysiu
jak samopoczucie?
))))Szacun za to ze w ciazy chce Ci sie robic to prawKo..ja mialam identycznie ale odpuscilam bo to byl dla mnie stres i ponowilam Kurs jak maciej mial 8 miesiecy
Takze prawo jazdy mam juz od 4 lat i powiem szczerze ze choc chwilowo nie dysponuje autem to jednak przy dzieciach bez auta jak bez reKi no a u mnie jeszcze dochodzi faKt ze mieszkam w Warszawie ale prawie na obzezach wiec tu jaK na wsi i wszedzie trzeba podjechac..nie ma sklepu pod domem do ktorego mozna wyjsc wrecz w kapciach
)))
pamietam jak zdawalam byla dziewczyna w ciazy juz z takim duzym brzuszKiem....naprawde podziwiam bo ja sie balam
Ale tez rozumiem Cie ze chcesz zrobic prawKo.!!!!! Moja sasiadKa zaraz rodzi drugie dziecKo, prawa jazdy nie ma...i zeby gdziekolwiek sie ruszyc to albo kawal drogi na piechote albo wiecznie czeKa az maz przyjedzie. no teraz z dwojka dzieci napewno bedzie jeszcze ciezej w tym temacie>
Jesooo laski Gdzie Wy sie podziewacie?
pamietam jak zdawalam byla dziewczyna w ciazy juz z takim duzym brzuszKiem....naprawde podziwiam bo ja sie balam
G
Gość 301
Gość
Monico podziel się tym skarbem
przesłodka kruszynka GRATULUJE jeszcze raz:-)
Daria, dobrze ze poszlas najważniejsze , że nie boli a w kwietniu sobie poprawisz:-) A jak z tej opaski sea band jestes zadowolona?
Czarodziejko najważniejsze ze imprezka sie udala
)) no ja mam zamiar w sobote umyc okna, bo są już brudne....
Piranha słońce a jak ty się czujesz?
) Jak samopoczucie? Wiosna się zbliża to i nastrój lepszy -ja tak mam
Muszę się zabarać za robienie gazetki wiosennej.
Kinga, to się strasznie cieszę, że miło minał Ci weekend i odnajdujesz się w tej sytuacji,a jasne jeśli rozmowa z psychologiem Ci pomaga to czemu nie chodzic? Trzymam mocno kciuki slońce za Ciebie;****
Mama, Gal, nullka i reszta gdzie się podziewacie?
))

Daria, dobrze ze poszlas najważniejsze , że nie boli a w kwietniu sobie poprawisz:-) A jak z tej opaski sea band jestes zadowolona?
Czarodziejko najważniejsze ze imprezka sie udala
Piranha słońce a jak ty się czujesz?

Kinga, to się strasznie cieszę, że miło minał Ci weekend i odnajdujesz się w tej sytuacji,a jasne jeśli rozmowa z psychologiem Ci pomaga to czemu nie chodzic? Trzymam mocno kciuki slońce za Ciebie;****
Mama, Gal, nullka i reszta gdzie się podziewacie?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
cześć babeczki-jestem po pracy
dziś się rozjaśniłam
nie jestem już brązowa tylko mam masę cieniutkich jasnych pasemek
)
podobuje mi się
))
Truskaffcia no to porobiłas eksperymenty z doopką hahahaaa
miłej pracy skoro do wieczora siedzisz
Bella cześć i czołem kluski z rosołem
)) jak tam działania kochana???
Tusia ,Pirania,Patrysia* cześć babeczki
Monico -czyżby poród kleszczowy??
śliczna Zunia....
Czarodziejko dziękuję Ci za to sliczne zdjęcie....
piękności zawsze wstawiasz
u nas też słonecznie dlatego też zmieniłam kolor włosów na wiosenny ,jaśniejszy
ściskam wszystkie z gangu

)))
zaraz jadę po Zuzę ,Domisia już odebrałam.
dziś się rozjaśniłam
podobuje mi się
Truskaffcia no to porobiłas eksperymenty z doopką hahahaaa
miłej pracy skoro do wieczora siedzisz
Bella cześć i czołem kluski z rosołem
Tusia ,Pirania,Patrysia* cześć babeczki
Monico -czyżby poród kleszczowy??
śliczna Zunia....
Czarodziejko dziękuję Ci za to sliczne zdjęcie....
piękności zawsze wstawiasz
u nas też słonecznie dlatego też zmieniłam kolor włosów na wiosenny ,jaśniejszy
ściskam wszystkie z gangu
zaraz jadę po Zuzę ,Domisia już odebrałam.
G
Gość 301
Gość
No prawko to super sprawa, tez nie wyobrażam sobie o 7 rano wychodzic z domu zeby zdazyc z malym do przedszkla,a potem do pracy a tak na spokojnie i co najwazniejsze wygodnie sobie jedziemy np. o 7.30:-)hihi I naprawde warto je miec
Ide szykować obiadek a mój łobuziak juz grandzi więc dzięki Bogu lepiej się czuje
)) ale to znowu dzieki antybiotykowi....

Ide szykować obiadek a mój łobuziak juz grandzi więc dzięki Bogu lepiej się czuje
P
patrysia*
Gość
Witaj Patrysiujak samopoczucie?
))))Szacun za to ze w ciazy chce Ci sie robic to prawKo..ja mialam identycznie ale odpuscilam bo to byl dla mnie stres i ponowilam Kurs jak maciej mial 8 miesiecy
Takze prawo jazdy mam juz od 4 lat i powiem szczerze ze choc chwilowo nie dysponuje autem to jednak przy dzieciach bez auta jak bez reKi no a u mnie jeszcze dochodzi faKt ze mieszkam w Warszawie ale prawie na obzezach wiec tu jaK na wsi i wszedzie trzeba podjechac..nie ma sklepu pod domem do ktorego mozna wyjsc wrecz w kapciach
)))
pamietam jak zdawalam byla dziewczyna w ciazy juz z takim duzym brzuszKiem....naprawde podziwiam bo ja sie balamAle tez rozumiem Cie ze chcesz zrobic prawKo.!!!!! Moja sasiadKa zaraz rodzi drugie dziecKo, prawa jazdy nie ma...i zeby gdziekolwiek sie ruszyc to albo kawal drogi na piechote albo wiecznie czeKa az maz przyjedzie. no teraz z dwojka dzieci napewno bedzie jeszcze ciezej w tym temacie>
Tak jest mi ciężko ze go nie mam teraz a co dopiero jak 3 dziecko będzie?ogólnie chciałam po porodzie robić ale Domiś od wrzesnia do zerówki i musze mieć prawko aby go zawieźć...dlatego decyzja ze robie teraz...siostra też robiła w ciazy
reklama
Monico podziel się tym skarbemprzesłodka kruszynka GRATULUJE jeszcze raz:-)
Czarodziejko najważniejsze ze imprezka sie udala)) no ja mam zamiar w sobote umyc okna, bo są już brudne....
Piranha słońce a jak ty się czujesz?) Jak samopoczucie? Wiosna się zbliża to i nastrój lepszy -ja tak mam
![]()
Mama, Gal, nullka i reszta gdzie się podziewacie?))
z opaski bylam zadowolona nic sie nie dzialo i w ogole byly slabsze a nawet i mdlosci zanikly i szybko sie skaczylo w 11 tygodniu :-) to wydaje mi sie ze bylo warto
Podziel się: