reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Nadika -aaaaaa to ja myślałam że na szybko:)
Jak nie na szybko i moga te paszteciki do jutra poczekac to Ci podam mój sekretny rodzinny przepis:) Przygotuj się UWAGA:)
4 szkalnki mąki
3 dag drożdzy
szklanka śmietany 18%
jedno maslo /margaryna do wyboru
ciutka startej galki
sól pieprz
Kochana masło/margarynę rozpuścić ostudzić
mąke przesiać
połączyć wszystkie skladniki ale BARDZO SZYBKO , SPRAWNIE I ENERGICZNIE MIESZAĆ! na prawde to trzeba robic na tempie i ciach jak już bedzie wyrobione do lodówki do następnego dnia!
Wyjmujesz , odcinasz kawałki nadzienie , zawijasz na blache , posmarowac rozkłuconym jajkiem i do pieca 180
do czasu kiedy będą złote
WARTO POCZEKAĆ DOBE:)

perfekta ja mieszkam tylko W okolicach Tarnowa:pPPPP wiec tutaj reala nie ma:pPP

która z was jest z torunia;???? bede w toruniu ok 21 kwietnia jak bede wracala z władysławowo:)

Kahna - To nie tylko Ty taka ostrożna z jedzeniem:) Ja od zawsze nie jem jedzenia typu gotowe sosy , Vegeta Ale mam to szczęście że mamę mam na wsi i warzywka /owoce tylko tam dla na nabywam. Jajka też co 2 tygodnie przychodzi "dostawa" od mojej mamy Pana Ziutka siostry:) :-p(jakkolwiek to zabrzmiało):-D Mama robi mi przetwory dla Jasia ze swoich warzywek i owoców. Ziemniaki dostaję zawsze metr na zimę ot tejże samej siostry Pana Ziutka:) A w sklepach ZAWSZE sprawdzam etykietę! Także spoko! Na pewno nie jesteś osamotniona Z resztą tutaj wśród czerwcówek jest wiele takich mam:)
Jeszcze se muszę jakąś kopalnie soli kupić:-p:-p:szok::rofl2:

reklama
ja tez jajka co 2 dzien 10 dostaje od babc, lub prabac, serek tesciowa robi co 2 dzien, a daj spokoj z ta solą porazka jakas:( ale chyba nic nie wymyslimy!!!!

teraz na jesien bede robila soki np jablkowo malinowe( tylko musze mnijsze sito zakupic zeby pestki zosawaly w worku, i chcialabym zrobic jabko mieta, ale najpier musimy na gruncie zasadzic miete:)i wisnia sie marzy ale drylownicy takiej nie mam do tylu kg:(

ile wasze smyki jedza jajek w tyg bo moj to co 2 dzien po 2 czasami codziennie...on jest jajkowy jajaaaa mama jajajajajajaja

Ostatnia edycja:
Do góry