reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Ja już też nie śpię. W nocy obudził mnie okropny skurcz łydki ale to chyba przez mojego psa, który wyjątkowo spał dzisiaj w końcu łóżka a konkretnie w miejscu, gdzie zwykle są moje nogi. W efekcie czego ja spałam jakaś dziwnie wykręcona. No ale mniejsza o to. Mam nadzieję, że wam noc minęła spokojnie.
Dzisiaj planuję lekko ogarnąć mieszkanie, bo nawet nie wygląda źle więc jak się dzisiaj za to wezmę to mniej sprzątania będzie. Na 14 do stomatologa i mam nadzieję, że dzisiaj już zakończę wizyty. Trzymajcie kciuki bo się okaże, czy uda się zrobić kanałowe czy trzeba będzie rwać. Oczywiście wolałabym pierwszą opcję.
Wam życzę miłego dnia, spokojnego i słonecznego.

reklama
Witam sie i Ja
Noc średnio przespana ,ciągle wstawałam do WC -siku zaczeło się :no: pozniej cos mnie brzuch bolał , mała chyba mi gdzieś naciskała bo to taki dziwny ból ....zaczeło sie :no:

oj oj z rana tak narzekam , a gdzie tam cały dzień:zawstydzona/y:

oj ja tez dzis spacc nie moglam. Zaraz zrobie obiad i ide na zakupy i do koleanki. Czyli pewno po obiedzie bede padnieta

Powiedzcie i jak wysoko maci dno macicy? Podpowied - dno macicy jest od góry - jak polozycie reke pod biustem to ile wam sie zmiesci? Mi w 7 misiacu zwyle kolo pol dloni max sie miescieło, a teraz 1, i troche mnie martwi to, zastanawiam sie cy Zuzi ma dosc miejsca by sie dobrze rozwijac. Zwłaszcza, ze ostatnio jakos ciasno ma bo jak sie rusza to tak mocno czuje jakby sie na sucho ruszała az boli.

Oj ja też dzisiaj po ciężkiej nocce, budziłam się dosłownie co godzinę i do tego jakiś takiś wewnętrzny niepokój czuję - niecierpię tego uczucia. Nie odzywałam się kilka dni bo ten tydzień począwszy od samego poniedziałku strasznie zalatany. Do tego wszystkiego mąż w fatalnym nastroju - w pracy u nich wszystko się wali i W denerwuje się jak to wszystko się skończy, ja zresztą też.
Jedyny optymistyczny akcent to to, że od dziś równo za 2 miesiące mam termin porodu i zobaczę w końcu moją Kruszynkę:)

Miłego dnia Kobietki:)

U mnie jakieś 3 palce. Moja Mała jest tak ułożona, że ruchy czuję na prawym boku bo wzdłuż lewego ma plecki. Ale potrafi boleśnie się wypiąć albo kopnąć.

no własnie coś chyba na 3 palce , bo ostatnio moj GIN TO SPRAWDZAŁ to mówił aha koncówka 7 miesiaca na trzy palce jest dobrze

Witam Kobietki!
Wszystkiego najlepszego dla każdej z okazji naszego święta!!!

indeks.jpg

U mnie mimo nieciekawej nocy (brak wygodnej pozycji, wstawanie kilka razy do toalety, ból w spojeniu) to dzień zaczął się bardzo przyjemnie. Mój R. przyleciał z pracy dać mi tulipanka i zrobić mi śniadanko do łóżka z okazji Dnia Kobiet :-D Gdyby nie to, że pada śnieg to było by wręcz idealnie :-D

Pieszczoszko współczuję zgagi. Ja już wiem co u mnie ją wywołuje i odstawiłam słodycze.

Kilolek nie martw się, na pewno wszystko jest dobrze. Moja mała przez parę dni się coś mało kręciła i już się martwiłam znowu ale wczoraj dała taki popis, że mnie cały brzuch bolał.

Katasza powodzenia u stomatologa!

Patina oj chyba u mnie też się zaczął ten ostatni niezbyt wygodny etap ciąży! Ale pocieszam się faktem, że już bliżej niż dalej!

Ja dziś mam w planach wypad z koleżankami do miasta na lumpki. Obiad mam zrobiony więc nie muszę kombinować. Zrobię tylko jakieś małe zakupki na jutro, bo planuję grochową, dla siebie muszę coś innego wymyślić, bo mnie po niej boli brzuch.
Mała od rana się rozpycha i mój brzuch co chwilę zmienia kształt :-D
Oby ten dzień był cały tak pozytywny jak ranek!!!:-D
Pozdrowienia !!!

reklama
Witajcie! to chyba wszystkie dzisiaj miałysmy ciezka noc. Ja tez spac nie moglam polozylam sie cos po 23,00 a o 4,30 juz na nogach bylam i nie moglam wylezec w łózku. O 5,00 maz wstawał do pracy i smiał sie ze mnie ze moze za niego pojde do pracy bo on z checia by pospał jeszcze. O 5,00 zjadlam sniadanko platki z mlekiem i posiedzialam w necie. Teraz powoli zaczyne sie szykowac na wizyte do gin, zobaczymy co mi powie mam nadzieje ze w dzisiejszym dniu same dobre wiesci beda. Trzymam kciuki za potrzebujace

Do góry