Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A no mam ale przy moim ostatnio upierdliwym brzdącu musiałam w trzech ratach czytaćmalutka Ty to masz już wprawę![]()

;-)Dzień dobry :-)
U nas dziś fajna pogoda, stopniał śnieg i temperatura prawie 10 stopnizaliczyliśmy 2,5 godzinki w parku
maggie - tu masz schemat dla mm Schemat żywienia niemowląt
Lena - dawno Cię u nas nie byłoodzwyczajaj od tych łapek bo będziesz na wakacje jak goryl wyglądać
Ivi - termos, mikrofalówka, albo masz zgotowaną wodę już w butelce (temp. pokojowa) i w nocy dolewasz do nich ociupinkę wrzątku, ugotuje Ci się szybko i zrobisz mleko ;-)
malutka - gdzie byłaś jak Cię nie było ;-)
Ewa - pewnie już odpoczywasz u rodziców![]()

Jednym słowem wybiłam się z rytmu i gdyby nie Marti to nie wiem kiedy bym tu weszła

A ja lubię być na bieżąco 

ja daje tak:Witam sie i ja porannie. I od razu zycze milego weekendu a raczej miłej niedzieli:-)
Kobietki u mne dzisiaj co godzine pobudka ehhh. Kiedy moj Szymek bedzie przesypiał nocke? A tak wogole to mam pytanie czy aby nie za duzo jedzonka daje: No wiec tak codzinnie jje:
- mleko na zadanie (moje)
- sloiczke deserku z jakimis owocami (codziennie inne)
- sloiczek jarzynowki ( bez miesa bo nie toleruje narazie z polowa lyzeczki kaszki manny)
- wieczorem kaszka na gesto podana łyzeczka
I od razu kolejne pytanei czy po tej kaszce na gesto na noc mozliwe ze tak czesto wstwqał bo mu sie cala noc pic chcialo??Wcale nie spał po tej kaszce dluzej wiec moze kiedy indziej mu ja podawac??

Potem głośno się upomina o flachę... Od kilku dni zaczęłam ponownie wprowadzać jedzonko, zaczęliśmy od marchewki z ryżem i na szczęście już ryż toleruje... Do tej pory była flacha średnio co 3 godziny po 180ml ,na noc zasypia ok 21:00 ,a ostatnią flachę dawałam mu ok 0:00 i spał do tej 7:00 czasem 8:00 jeśli go chłopaki nie obudzili, a od czasu skoku wygląda to tak:

Bo naszemu strasznie się włosy wytarły, a miał taką bujną czuprynkę, a teraz łysy jak kolano ,gdzieś tam pojedyncze włoski mu zostały i tak mu fiurgają między tymi które mu teraz wyrastają