Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
![graco_3B03RMN[1].jpg graco_3B03RMN[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/233/233080-65131b37c064723e5fa4299fbc2035a9.jpg?hash=ZRMbN8Bkcj)

te krzesełka graco sa super, bardzo bym takie chciała ale te w pl są kiepskie a w angli lub stanach można kupić na allegro ale przesyłka droga i co jak będzie coś nie tak? o takie graco mi się podobają:Witam,
Elefit sto lat,sto lat z okazji rocznicy.
Ewa normalnie wymiekłam po tym tekście z teściową i rowerze heheh coś w tym jest.Chociaż moja jest najkochańsza pod słońcem,bo kilka tysięcy kilometrów ode mnie hihihi!!.
U mnie dzisja pochmurno,ale parno,wczoraj wybrałam się na zakupy na letnie ubranka i poszalałam,że hoho.
Mój Misio kończy dziś 5 m-cy,Boże minęło to jak jeden dzień.
Gabryś obraca się na brzuszek,na plecki odracał się jak miał 2 miesiące,a teraz skubany zapomniał i jak ma dość to krzyczy po pomoc.HAHA Misiek od soboty maniętnie mówi mama mama mama, aż ekspedientka w sklepie wczoraj zajrzała do wózka i się smiała.
Ja krzeseło do karmienia używam już od pierwszej papki,a kupiłam takie.
Zobacz załącznik 448465
Nazywa się krzeseło Graco metal time,ma regulowaną wysokość i oparcie można regulować,ja je lubię.
Pamiętam w Polsce miałam firmy vox chyba jak żle to mnie porawcie takie drewniane i kiedyś mi Julka przeleciała pod blatem,kurna co ja się nagimnastykowałam,żeby dzieciaka wyciągnąć z pod tego blatu,no i pasy w tym drewnianym nie trzymały,bo moje dzieci nauczyły się tak obkręcić,że wstawały na równe nogi w krzesełku.
te krzesełka graco sa super, bardzo bym takie chciała ale te w pl są kiepskie a w angli lub stanach można kupić na allegro ale przesyłka droga i co jak będzie coś nie tak? o takie graco mi się podobają:
PROMOCJA NOWOSC GRACO KRZESELKO elyse (2156965404) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PROMOCJA NOWOSC GRACO KRZESELKO melanie (2156966140) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GRACO CONTEMPO DECO Krzeselko do karmienia (2215084154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

też myślę że ta pozycja to będzie przyjemne z pożytecznym