reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Anisiaj-będę mówiła mężowi żebyśmy nie szli a jeśli będzie chciał iść to niech idzie ale sam Anaber-moja to nie jest teściowa tylko francowata pijawka krwi mi tylko upija gdybym wiedziała że mnie za tą wariatke nie zamkną to już dawno bym ją udusiła gołymi rękami:wściekła/y:Ale zrobisz cholerze krzywde a za człowieka normalniego cie zamkną:angry:

reklama
wiola no nie wiem, moze isc na godzinke, odpimpac i wrócić !!!!!!!!

prosze i moimi sie czestowac:) Suonko nie żałowała pudru a ja sypnęłam resztką hihihi :-p na wystawę nie idą wiec sie zje :-D

Zdjęcie8118.jpg

pamela to widze ze wszystko juz nagrane :) super :)

Aneczkaa- witaj tobie też współczuje ta kobieta mi tyle złego w życiu zrobiła że nie umiem i nigdy jej nie polubie jak nam sie dziecko urodziło to ja małej nie widziałam bo do cesarki mnie usypiali a ją odrazu zabrali do innego szpitala na operacje a ta wariatka zadzwoniła do mnie jak sie wybudziłam z narkozy i powiedziała że dzwoniłą doszpitala tam gdzie Nastke zawieźli i lekarz jej powiedział że operacjii nie przeżyje napewno nie dość że dziecka na oczy nie widziałam to ona mi takie rzeczy opowiadała jak sie okazało że dziecko chore to też moja wina napewno nikt mi tyle złego nie powiedział co ona i na złość robił dlatego nie nawidze jej wielu rzeczy jej nigdy nie zapomne

wiolka23 wspolczuje jedzy tesciowej:crazy: ! znam ten temat od podszewki,niestety... czlowiek chcialby jak w rodzinie zyc,ale sie nie da! moja tesciowa tez mnie tylko krytykuje -zlewam to,ale jak by mi dziecko ruszyla to nie wiem czy wytrzymalabym.dlatego nie wie ze 2 razy poronilam,bo po calej swojej rodzinie opowiadalaby ze kaleka jestem,ze jej syn zle wybral ,bo ja z jak to mowi,,chorowitej,, rodziny jestem. no ale z drugiej strony Wiola maz tez chce spedzic z rodzicami swieta,wiec jestes w kropce...ja w takiej sytuacji jechalam jednak do jedzy,ale szybko sie zmywalam tlumaczac ze do moich tez musze bo czekaja.ach te tesciowe ile one nam zdrowia zjedza...:wściekła/y:

ilona24 mniam mniam! az zglodnialam,szanowny malzonek wrocil z pracy wiec uciekam kochane,Wiola szkoda Twojego zdrowia na jedze bidulko! trzymaj sie, pa pa dziewczynki!:-)

prosze i moimi sie czestowac:) Suonko nie żałowała pudru a ja sypnęłam resztką hihihi :-p na wystawę nie idą wiec sie zje :-D

Zobacz załącznik 449544

:)

oooo ilonko pysznosci!!!!!!dawaj mi tu jednego jak jeszcze jakis dostał;-)
ja byłam naa wizytce dzis i wszystko ok 8 tydzien serducho pieknie bije i maluszek ma 19mm;-)

takiego smaka mi zrobilyście ,ze pojechalam po te drożdze i będę robić wyjda pewnie poźno ale wiecorkiem wstawie fotkę :-) ide robić paaaaaaaaaaa

reklama
bylam w sklepie kupilam drozdze marmolade i fix knora do chinskich dan i bede mezowi robic nieskomplikowane danie (przepis z opakowania fix) zobaczymy jak wyjdzie. teraz rozmrazam piersi i bede dzialac no i mam zamiar upiec w kombiwarze te rogaliki zobaczymy jak mi wyjdzie hihi :-) meza nie ma wiec nie bedzie sie ze mnie smial hihi :-)
agnieszka gratulcje :-)
pogoda cudownaaaaaaaaaaaaa az sie wracac nie chcialo

Do góry