reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

suonko ja ozdabialam klatke mialam napis witamy gosci i biale balony przyczepione na poreczy do mojego pietra wyzej juz nie. tanczylismy walca angielskiego do piosenki "when i need you" roda stewarta :-) przpiekny utworek. Kochana w polkowicach jest babka ktora piecze ciasta i tory i chlebek . my od niej bralismy na nasze wesele i wszyscy byli zachwiceni wypiekami babka nie bierze az tyle co cukiernia a ciasta sa domowe pyszne :-)
masz namiar na kogoś z Poznania lub okolic Suchego lasu kto piecze i gotuje na wesela ??
Mamy ślub cywilny i zbieramy się powoi do kościelnego ale przestałam po cywilnym ufać restauracjom i robię w remizie - jest nowa i w pełni wyposażona a obok jest wielki plac zabaw więc super .. a moi rodzice mieszkają kilometr dalej więc będę mogła młodą położyć ze sppokojem spać :)

reklama
Witam
wpadam powiedziec tylko ze u mnie bedzie SYNEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musiałam iśc dziś do lekarza bo od 4 juz byłam spakowana do szpitala bo miałam okropną noc, bolał mnie brzuch, tak jakby jajnik, cały bok brzucha ,z łazienki nie mogłam wyjśc o własnych silach wiec sie tarzałam na czworako , ale wzięłam apap i jakoś ustało ( po nospie nie)i poszłam do takiej głupiej gin bo juz wyjscia nie miałam , w ogóle jakie miała wąty ze przyszłam do niej a nie do lekarza swojego, nie chciała mnie przyjąć ale ją uprosiłam wiec zrobiła mi łaskę i mnie zbadała, jajniki OK, wszystko OK, mówi ze to moze byc ucisk na drogi moczowe - dla mnie to dziwne bo ból mam całkiem z boku przy miednicy, i zapytałam sie czy moze płec widać a ta od razu ze SYNEK !!! nawet nie wiem jak dziecko ułożone bo mi nawet nie pokazała ekranu wiec tak naprawde jakoś nie wierze jej ze to synek bo mi za szybko powiedziała , no ale moze............uwierze jak mi mój gin potwierdzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo czuje ze to córka jednak !!!!!!!!!!!!!!!!!

Doczytam Was zaraz ale jestem tak zmęczona tym bólem ze na oczy nie wiedzę,a jeszcz muszę isc na to usg nerki o 15 !!!!!!!!!!!

MałaMi dopiero zrobiła nam niespodziankę, tak sie cieszę !!! ale ja czuję ze jej ciąża jest starsza, ze miałą okres juz w ciązy !!!!!!!!!!! czekamy na betkę !!!!!!!!!!!!!:)

suonko ona piecze wszystko co chcesz i jak chcesz i naprawde pysznie i nam wszystko dowiozla na sale takze o nic nie musielismy sie martwic. wezme od mamy do niej namiary i Ci podam bo tu nie mam nic. pozniej poszukam foto tortu i ci wkleje zdjecie
aneczka nie znam nikogo takiego w pozneniu ja bralam slub u siebie w rodzinnym miescie :-)

Ilonka a to niespodzianka!!! Ale jednak nie ufałabym tej ginekolog w 100%... Narazie ufaj swoim przeczuciom ;-) Powodzenia na USG może w końcu się wyjaśni skąd te bóle okropne...

Jestem byłam w sądzie wzięłam wniosek i poszłam na deptak, kupiłam dwie fajne tuniki do Gertów jedna za 15zł a druga za 19zł.
Bobo i kupiłam chustkę za 5zł co mówiłaś że w Oliwi są
Wiolka a Ty bierzesz ten prenatal czy czekasz na gina ?

Suonko no naprawde nie wierze, nie to ze nie chce uwierzyć ale jak mi powiedziała tak na odczepnego to i tak serce mówi ze to nie synek, wiadomo bedzie to bedzie, super ale uwierze jak mi mój gin potwierdzi na dobrym sprzęcie ,
Marysia dziękuję :)juz nie mam siły, jak nie nerki to teraz to :(((((((((((

Gosia gratuluje , masz śliczną siostrzenice :) w koncu mała postanowiła pojawić sie na tym świecie :)

reklama
MartaSx no Tobie to już fotek nie odpuszczę szybciutko zdjęcia wklejamy i sie chwilimy nowymi zdobyczami. Nawet nie wiedziałam,ze w oliwi jest jakaś chusta hmmmm musze to zobaczyć ;-)

Ilonko ja tam nie chcę byc zlą ciotką i o czywiście życzę Ci coreczki ale jak tylko zobaczyłam Twoje fotki z brzuszkiem to pierwsze co przyszło mi namyśl,że będzie chłop :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry