Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas coś nocki gorsze, bo często się wybudza i musi spać z cycem, do tego kupki jakieś brzydkie, śluzowate, kwaśne i się zastanawiam czy z mojej diety coś nie tak, czy przy ząbkowaniu słyszałam że może tak być.
U nas też już czas łóżeczko obniżyć bo ostatnio mała sobie w nim siedziała i tak wysoko mi się wydało ma głowę że bałam się wyjść z pokoju, żeby nie wypadła. Na razie najbezpieczniej dla niej na podłodze.
Ostatnio pytałam Was o ten gluten na wątku jedzenowym, ale teraz tak nas mało na forum że się nie dowiedziałam. Dajecie już systematycznie? Mi jest potrzebna bezmleczna i bez owoców, żebym mogła dosypywać do zupki i której nie trzeba gotować. Jest coś takiego na rynku,specjalnie dla takich maluszków, czy zostaje taka tradycyjna ze spożywczaka?
tzn jakie sa stawki u ciebie za opiekunkę u mnie min to 1500 zł
HejU nas taka sliczna pogoda od kilku dni ze cale dnie spedzamy na swiezym powietrzu bo juz w weekend ma byc brzydko
Wczoraj byl rekord temperatury w Szkocji w marcu!!!! Takze na necie nie mam czasu siedziec ale jak zacznie lac to wroce he he pozatym mloda zaczela mi sie dzis turlac i juz nawet na moment nie moge jej samej zostawic, jak dzis poszlam do toalety to ja znalazlam z zaklinowana pupa pod sofa!

Dzień dobry
u nas przez te przestawienie czasu nie mogę towarzystwa rano dobudzićno i całe dnie spędzamy na dworze bo pogoda piękna, trzeba korzystać bo na weekend planują nam śnieg
zabieram się do czytania

Witam,
byliśmy wczoraj u lekarza na kontroli, nareszcie koniec zastrzyków!!! uszy wyleczonea na kaszel mamy takie kropelki dodawać do herbatki czy też soczku i dwa razy dziennie smarować małej klatkę piersiową i plecki taką maścią rozgrzewającą
stosować to wszystko do piątku, jak kaszel się nasilić to przyjść w poniedziałek do lekarza
ale mam nadzieję że to pomoże i kaszel pójdzie w niepamięć
Tak w ogóle to Ola ma chyba jakiś skok bo marudera straszna ... 5min.się śmieje potem płacze, marudzi i tak non stop.... albo przewraca się ciągle na brzuch a potem stęka że się jej nie podoba i ostatnio najlepszą zabawką jest telefon mamusi i pilot od telewizora
idę teraz ogarnąć trochę mieszkanie bo mały bałagan mamy. Miłego dnia dziewczyny![]()

oby tak dalej 
Boże dziwczynyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ja nie wiem co się dzieje z moim dzieciem!!!!!!!!!!!!o 23ciej pobudka i ryk do 2giej, leżał mi na klacie i chlipał a za chwile nie mogłam go uspokoić nawet smoka nie chciał , zasnął i przed 4ta to samo do 6tej,m wstał o 8.30 niby w dobrym humorze ale przed 10ta to samo patrze w paszcze a tak troszkę krwi ale nie wiem z kąd, czy z dziąseł?? nie wiem jak dziś będzie to samo to jutro do lekarza. Całe szczęście dziś wraca mąż :-(

.