reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

A ja na dziś dostałam misję wyboru koloru ścian do mieszkania. I wkurzam się straszliwie, bo takie mieszkanie wymaga bardzo jasnych, pastelowych ścian a ja nie cierpię takich kolorów. Będziemy malować najprawdopodobniej Beckersem, bo są genialne, ale wybór kolor pozostawia duuuużo do życzenia.
A mimo masy pastelowych odcieni, ja nadal nie widzę takiego jaki bym chciałam. Wszystkie pastele podchodzą pod brzoskwinie i pomarańcze, a ja potrzebuje kurczętakiego chłodnego baaaaaaardzo rozjaśnionego beżu. Jeszcze trochę i się wkurzę i zostaną białe ściany :[

reklama
Ja też dostałam Misia, jakiś przygarbiony ale i tak słodki :-D
Wczoraj też wyprałam misia, którego kiedyś dostałam od R., zajmie honorowe miejsce na półce z maskotkami :-D
Zabieram się za obiad, mam jeszcze plan skoczyć do miasta (choć miałam leżeć) i wpadło mi dodatkowe zlecenie, a to oznacza dodatkowe pieniążki. A jeszcze kolejna praca dla R. do napisania, na szczęście tylko na dwie strony.

Witam
Piszecie w takim tempie ze czlowiek na badania nawet pojechac nie moze:baffled::wściekła/y:
:-D:-D:-D
Ale cos tam doczytałam. W moczu oczywiscie wyszla mi glukoza coby nie bylo bez niespodzianek:-Dza kazdym razem cos mi wychodzi a jak powtarzam to jest ok...takie moje szczescie chyba.
Na szybko poprosze o kciuki gdyz moje szczescie pojechalo wlasnie do dentysty:szok:z tatusiem. Mam nadzieje ze da sobie cos zrobic, bo wypatrzylam mala dziurke. Zachecic sie nie dal kolorowa plomba gdyz jak to madrze ujal - biale mam i biale maja zostac, nie chce zadnych kolorow:szok::-Dale ogolnie byl nastawiony poza tym bardzo optymistycznie.
Pisalyscie o skurczach - ja mam juz duzo tych przepowiadajacych chyba, troche bolesnych z racji wielkosci mojego brzucha i ucisku na zebra w trakcie skurczu:-(jak mnie złąpie to kroku nie moge zrobic, wiec stoje jak idiotka i improwizuje ze niby cos tam:-Dale juz blizej niz dalej i tym sie trzeba pocieszac.
Zdrowka dla wszystkich chorujacych Wam maluchow - to jest bol jak dziecko jeczace jest w domu:baffled:wiec duzo cierpliwosci.

Witajcie!
Przepraszam,ale mam dzien "na nie":no:Rano wypilam kawe i zle mnie wziela,myslalam ze pomoze bo ledwo zipalam,a tu "dupa-jasiu".Poza tym wlasnie przyszly nowe rachunki,w tym "budynkowe" i sa jakies niescislosci,wiec musze przeszukac internet i znalezc odpowiednie ustawy prawne,bo chyba administratorowi cos sie klepki poprzestawialy:wściekła/y:No i jutro rozprawa w PL,ponoc ostatnia,wiec i tak zle i tak nie dobrze...jakkolwiek by sie nie skonczyla :-(
Maz poszedl niedawno do pracy,V i zwierzaki spia,a ja chociaz bym chciala cos zrobic(bo od dzis moge wiecej-WESZLISMY W 35TYDZIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)),to ciagle mam Leo ktory mi uciska nerwy i z tego wszystkiego zbilam sobie kolana,bo "mnie scielo z nog"-doslownie:sorry2: Licze,ze popoludnie bede miala spokojniejsze,czego i Wam Kochane zycze!

...wkurzam siebie sama,wiec moze lepiej ze dzis posiedze przed krzyzykami,a nie bede Wam smucic o dupie-marynie :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry