Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

no ładne kąpanko, my też już w dużej wannie, tylko wody leje więcej -tak że głowa tylko wystajeCzesc laseczki
A wczoraj zaliczylismy pierwsza kapiel w wannie. Fajnie, bo maly mial zabaweZobacz załącznik 452205
hej
Asionek ja tez nie pamiętam kiedy Marysia tak prawdziwie płakała. Teraz zrobiła się troszkę marudna, szybciej nudzi się leżeniem i zabawą ale i tak jest nieźle.
hej
nie mogę sobie miejsca znaleźc odkąd mój wyjechał,dobrze że dziś na chwilke zadzwonił i pisze jakiegoś sms-a bo idzie zwariowac a to dopiero 2 dni gdzie tam do końca a jeszcze nawet nie dotarł na miejsce.
Pogoda też do kitu nawet na spacer nieda się wyjśc.
Edit :-):-):-)Mamy trzeci ząb, właśnie się przebił przez dziąsełko a niedawno pisałam, że coś nie wyłażąTeraz to dopiero będzie gryżć
?
no ładne kąpanko, my też już w dużej wannie, tylko wody leje więcej -tak że głowa tylko wystaje
)
wsadza ale ją asekurujehej
i nie wsadza glowki pod wode , albo nie pije tej wody ?? kurcze moj to nawet nosem ja wciaga ... dzisiaj to az mu kozuchy wszystkie wyszly tak sie przeczyscil hehe