• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Sawi a w laptopie jaki masz internet?
w domu używam duzego laptopa 17
a do szkoły biorę hp mini
ogólnie używam sieci ORANGE
ale często kupuje sobie na allegro karte 6gb lub 12gb i mam w obu lapkach włożoną,wiec nie musze przekładac...
a druga sprawa to że mam modem usb do wszystkich sieci i tam tez moge trzymać karte sim

teraz skałdałam wnisoek o darmowy internet no i przyznali mi,musze tylko wysłac umowe podpisaną i przyslą mi karte...a jak będzie działać to sie okaże,ale weług ich zasiegu to powinnam mieć mega szybki bo nadajnik jest blisko (urzad miasta)

reklama
To wszystko co się dzieje ws. biednej małej Madzi to jest postawione na głowie,,, kłamstwa, matactwa, super hiper ochrona, cuda na kiju, a gdzie chęć odkrycia prawdy i dotarcia do sedna problemu? Od początku mi to wonieje, a teraz to już w ogóle. A i dziś mam jakiś dzień, że prawie wszystko mi podnosi ciśnienie, więc już dalej nie będę się wypowiadać na ten temat.

moim zdaniem to wszystko co oni oboje robia to jest pod media
nie zdzwiwiłabym się jakby to ten cały Bartuś jej kazał ukrywać się
oboje dla mnie to psychopaci
we mnie sie gotuje jak słysze teraz w tv
jakiś mecenas się wypowiada i nie widzi nic dziwnego ze napisała listy.....

czasami to sie zastanawiam czy to wszystko nie jest robione przez dziennikarzy

Leje i leje cały dzień...
jak się Antek obudzi to jedziemy po laktator . Udało mi się kupić w dobrej cenie.. Swój pożyczyłam koleżance jak się okazało .. sprzedała go:eek:i jestem teraz bez. "Dobry zwyczaj nie pożyczaj"

na jutro umówiłam się do kosmetyczki żeby w szpitalu jakoś wyglądać. W piątek może z farbą zdąże

reklama
Witam,

masakra jaką mialam noc
unhappy.gif
normalnie oddychac momentami nie mogłam
no.gif

Zaczele sie od bolu lopatki, potem przeszlo na rękę, ktora zdretwiala, pozniej prawa strona brzucha zaczeła mnie boleć
unhappy.gif
nie moglam w zadnej pozycji leżeć, myslalam ze zwariuję, nad ranem zasnelam, spalam kolo 3 godzin i jak sie przebudzilam to jeszcze bol czulam ale juz o wiele lepiej
yes2.gif

banana ja wiem, ze nie mialas nic zlego na mysli
;-)
Tez mam o2:tak:

No u nas tez deszcz ze sniegiem
:szok:
chociaz teraz nie pada ale wieje i zimno strasznie.

Kuba strasznie zaczal kaszleć
:wściekła/y: az mi Go zal. Ale teraz spi w najlepsze wiec mam nadzieje, ze w miare sie czuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry