Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o matulu ,to u mnie śneigu nie ma,deszcze co jakiś czas padaWitajcie,
dziś na zewnątrz 3 cm śniegu, deszcze , wiatr i ogólnie lipa;-)Dobrze,że mały w przedszkolu to nie będzie się nudził. Strajkuje i nie urodzę dopóki wiosny nie bedzie... poważnie jestem w szoku i zaciskam nogi;-)
ja przez 1-2 dni miałam dotykowy telefon i zaraz go sprzedałam , bo dostawałam białej gorączki;-)
no samsung jest ok ale ja osobiście wolę iphonaSawi zdrówka a mnie głowa boli:-(
edit. Ponieważ zainteresowałam się tematem tel.dotykowych więc szukam informacji i wszyscy mi odradzają tę nokię,że się zawiesza itp.
A tu znajoma tak pisze:
"mi tez odradzono ten telefon ponieważ ogólnie Nokia nie robi dorbrych telefonów dotykowych i ja osobiście bym Ci poleciła Test Samsung Galaxy Ace S5830 - Chip.pl mam go i jestem zadowolona. Tylko pamiętaj ze jak bierzesz smartfona to weź z bezpiecznym pakietem internetu poniewaz te telefony często same się łacza z netem bo sciągają aktualizacje. I polecam system android zamiast symbian. Jeśli będziesz kupowac tel to napewno Ci wytłumacza o co chodzi "
I to już kolejna osoba która poleca ten telefon.
A ja tak lubię nokię...
ale samsungi tez sie czasami zawieszają,u mnie na uczelni sporo lasek ma te telfony (ja też uzywałam jakiś czas,bo przekałdam sobie czasami karte dla odmiany) i naskoczyły na mnie czy tez mi sie zawiesza bo im strasznie...a mi moze raz sie zawiesił,wiec to też zalezy jaki sie egzemplarz trafiSAWI któegoś piękno dnia nie chciał się włączyć był na gwarancji i okazało się, że poszła płyta główna. Teraz jest jak nowy![]()
a ten blog ,to w podpisie? bo tam nie wiem gdzie czytaćSawi czytałaś mój blog?Tam jest więcej.
Jaka była przyczyna? Zaniedbanie lekarzy,najpierw gina potem w szpitalu.Miałam odklejone łożysko,potem na skutek infekcji wdały się infekcje,brak wód(bez wód byłam 1,5miesiąca)Na skutek infekcji zaczęły się sączyć.W pierwszym szpitalu niestety nie zrobili mi żadnego badania oprócz usg mimo krwawień,krwotoków.
Karolek po porodzie nie poradził sobie.Za dużo infekcji.Przestały pracować nerki i na końcu serduszko.Na zdjęciu widac jaki jest opuchnięty.
A wczoraj skończyłby 3lata i 9miesięcy.