• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie,
dziś na zewnątrz 3 cm śniegu, deszcze , wiatr i ogólnie lipa;-)Dobrze,że mały w przedszkolu to nie będzie się nudził. Strajkuje i nie urodzę dopóki wiosny nie bedzie... poważnie jestem w szoku i zaciskam nogi;-)

ja przez 1-2 dni miałam dotykowy telefon i zaraz go sprzedałam , bo dostawałam białej gorączki;-)
o matulu ,to u mnie śneigu nie ma,deszcze co jakiś czas pada
i mąż mówił (wczoraj) że jest ciepło bo bez wiatru

widocznie ten dotykowy co miałaś miał zamulone oprogramowanie
bo ja mam tez nokie dotykową taką z nawigacją darmową (już 2 lata mam ją) i ona na innej zasadzie działa jak te iphony ,samsungi itp.. bo syzbke ma plastkikową a nie szklaną
a szklana działa na ciepło,czyli tylko reką można uruchomić
w tych plastikowych to rysikiem można ,ale one są zamulone trochę....

a tak wogóle to mnie choroba rozkłada...ledwo na oczy patrze
dokoncze obiadek (krupniczek) i sie połoze chyba
a jak mąż wróci to sam zrobi drugie danie (klopsiki szwedzkie )

Sawi zdrówka a mnie głowa boli:-(

edit. Ponieważ zainteresowałam się tematem tel.dotykowych więc szukam informacji i wszyscy mi odradzają tę nokię,że się zawiesza itp.
A tu znajoma tak pisze:
"mi tez odradzono ten telefon ponieważ ogólnie Nokia nie robi dorbrych telefonów dotykowych i ja osobiście bym Ci poleciła Test Samsung Galaxy Ace S5830 - Chip.pl mam go i jestem zadowolona. Tylko pamiętaj ze jak bierzesz smartfona to weź z bezpiecznym pakietem internetu poniewaz te telefony często same się łacza z netem bo sciągają aktualizacje. I polecam system android zamiast symbian. Jeśli będziesz kupowac tel to napewno Ci wytłumacza o co chodzi "

I to już kolejna osoba która poleca ten telefon.

A ja tak lubię nokię...

Ostatnia edycja:
gosiulek mam nadzieję ze się nie obrazisz na mnie
ale zerknęłam na link karolka i tak sobie teraz mysle czemu takei malusie dzieciaczki umierają,mimo tego ze urodziły się zdrowe....czemu medycyna jeszcze nie na tyle doskonała zeby chronić te małe kruszynki...
nie wiem czy kiedyś pisałaś ale znasz przyczyne ? (nie chcesz to nie odpowiadaj)

Sawi czytałaś mój blog?Tam jest więcej.
Jaka była przyczyna? Zaniedbanie lekarzy,najpierw gina potem w szpitalu.Miałam odklejone łożysko,potem na skutek infekcji wdały się infekcje,brak wód(bez wód byłam 1,5miesiąca)Na skutek infekcji zaczęły się sączyć.W pierwszym szpitalu niestety nie zrobili mi żadnego badania oprócz usg mimo krwawień,krwotoków.
Karolek po porodzie nie poradził sobie.Za dużo infekcji.Przestały pracować nerki i na końcu serduszko.Na zdjęciu widac jaki jest opuchnięty.
A wczoraj skończyłby 3lata i 9miesięcy.

Sawi zdrówka a mnie głowa boli:-(

edit. Ponieważ zainteresowałam się tematem tel.dotykowych więc szukam informacji i wszyscy mi odradzają tę nokię,że się zawiesza itp.
A tu znajoma tak pisze:
"mi tez odradzono ten telefon ponieważ ogólnie Nokia nie robi dorbrych telefonów dotykowych i ja osobiście bym Ci poleciła Test Samsung Galaxy Ace S5830 - Chip.pl mam go i jestem zadowolona. Tylko pamiętaj ze jak bierzesz smartfona to weź z bezpiecznym pakietem internetu poniewaz te telefony często same się łacza z netem bo sciągają aktualizacje. I polecam system android zamiast symbian. Jeśli będziesz kupowac tel to napewno Ci wytłumacza o co chodzi "

I to już kolejna osoba która poleca ten telefon.

A ja tak lubię nokię...
no samsung jest ok ale ja osobiście wolę iphona

ja tam z netu w tel nie korzystam,(nawet w szkole mam lapka z sobą)

no to teraz ja mam pytanie do tych co mają gg w telefonie
bo aj akurat tego nie potrafie zrobić
poprosze o instrukcje

SAWI któegoś piękno dnia nie chciał się włączyć był na gwarancji i okazało się, że poszła płyta główna. Teraz jest jak nowy :tak:
ale samsungi tez sie czasami zawieszają,u mnie na uczelni sporo lasek ma te telfony (ja też uzywałam jakiś czas,bo przekałdam sobie czasami karte dla odmiany) i naskoczyły na mnie czy tez mi sie zawiesza bo im strasznie...a mi moze raz sie zawiesił,wiec to też zalezy jaki sie egzemplarz trafi

Sawi czytałaś mój blog?Tam jest więcej.
Jaka była przyczyna? Zaniedbanie lekarzy,najpierw gina potem w szpitalu.Miałam odklejone łożysko,potem na skutek infekcji wdały się infekcje,brak wód(bez wód byłam 1,5miesiąca)Na skutek infekcji zaczęły się sączyć.W pierwszym szpitalu niestety nie zrobili mi żadnego badania oprócz usg mimo krwawień,krwotoków.
Karolek po porodzie nie poradził sobie.Za dużo infekcji.Przestały pracować nerki i na końcu serduszko.Na zdjęciu widac jaki jest opuchnięty.
A wczoraj skończyłby 3lata i 9miesięcy.
a ten blog ,to w podpisie? bo tam nie wiem gdzie czytać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry