• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
każda karta sim (czy to telefoniczna czy internetowa) ma swój numer
z każdej z tych kart można dzwonić i serfować w necie tylko teraz kwestia pojemności
nie używam telfonicznej karty sim do netu bo mi zeżre szybko
a taka karta internetowa bez umowy jest uzupełniana (w kazdym salonie kupisz)
mi starczyła na miesiąc ale ja to sporo programów pobierałam
na samo gg i przeglądanie stron to bym pociągneła 2-3 msc
eee to inaczej sobie to wyobrazalam. Nie myslalam ze to sim tylko ze to karta dodatkowa. TO tak to mnie nie uzadza.

no ja wlasnie chcialam samsung galaxy i facet mnie na ta nokie przekabacil :-( a tak an szybko to ciezko wszystko przemyslec. Teraz dopiero sobie przypomnialam, ze przeciez chcialam telefon z androidem (chociaz nie wiem co to zmienia w praktyce) :-( no trudno

eee to inaczej sobie to wyobrazalam. Nie myslalam ze to sim tylko ze to karta dodatkowa. TO tak to mnie nie uzadza.

no ja wlasnie chcialam samsung galaxy i facet mnie na ta nokie przekabacil :-( a tak an szybko to ciezko wszystko przemyslec. Teraz dopiero sobie przypomnialam, ze przeciez chcialam telefon z androidem (chociaz nie wiem co to zmienia w praktyce) :-( no trudno
jak przyjedzie kurier to mozesz nie odebrac przesylki, ona wroci do nadawcy i umowa bedzie niewazna bo jej nie podpisalas. beda Cie nagabywac telefonicznie ale nic nie moga zrobic :-) nie martw sie, nic sie nie stanie z takiego rozwiazania. sama pracowalam jeszcze w Erze i niezle wkrety potrafili dawac ludziom i ich na rozne rzeczy naciagac wszyscy telefoniczni konsutanci. wlasnie tak sie ludzie bez zastanowienia decydowali, ale jesli zdazylismy ich uprzedzic to mozna to bylo w taki sposob "odkrecic" :-)

Jak tak piszecie o tych telefonach to coraz bardziej widzę, że jestem "w tyle":szok::szok: Coś tam wiem, ale mało.
AZA - zdrowia dla Konrada.
Ja oczywiście zasnęłam ze swoimi i teraz "dochodzę do siebie",,,,:baffled:

jak przyjedzie kurier to mozesz nie odebrac przesylki, ona wroci do nadawcy i umowa bedzie niewazna bo jej nie podpisalas. beda Cie nagabywac telefonicznie ale nic nie moga zrobic :-) nie martw sie, nic sie nie stanie z takiego rozwiazania. sama pracowalam jeszcze w Erze i niezle wkrety potrafili dawac ludziom i ich na rozne rzeczy naciagac wszyscy telefoniczni konsutanci. wlasnie tak sie ludzie bez zastanowienia decydowali, ale jesli zdazylismy ich uprzedzic to mozna to bylo w taki sposob "odkrecic" :-)
no ale czy na pewno jest sens? czy mi ten android jest naprawde potrzebny? jak ja nawet nie wiem co to jest

ide i ja spac, bo jutro znow o 5 wyjazd

no ale czy na pewno jest sens? czy mi ten android jest naprawde potrzebny? jak ja nawet nie wiem co to jest

ide i ja spac, bo jutro znow o 5 wyjazd
nie tylko w sensie androida, ale tak mozesz wybrnac jesli bys po zastanowieniu sie jednak chciala inny model niz ten "narzucony" przez konsultanta. oni zawsze wszystko na szybko, byle ludzie sie nie zastanawiali i brali. jeszcze jedno zawsze polecalam i sama tak robilam. jak juz sie chce zamowic u nich telefon, to warto zapamietac model i zagladnac do najblizszego punktu z komorkami(komis, konkurencja, cokolwiek) i go poogladac, wziac do reki, poprobowac przyciski dotykowe itp bo potem mozna byc straasznie niezadowolonym.

i ja znikam! kolorowych! ;-)

reklama
ja to zawsze prosze o kontakt na kolejny dzień
i spisuję sobie model i w necie ogladam,czytam opinie itp..
nie kupie w ciemno
dobranoc wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry