gosiulek73
mama K&K&A
Właśnie oglądam te samsungi ale kurcze drogie są nawet w abonamencie.Abonamenty też drogie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
eee to inaczej sobie to wyobrazalam. Nie myslalam ze to sim tylko ze to karta dodatkowa. TO tak to mnie nie uzadza.każda karta sim (czy to telefoniczna czy internetowa) ma swój numer
z każdej z tych kart można dzwonić i serfować w necie tylko teraz kwestia pojemności
nie używam telfonicznej karty sim do netu bo mi zeżre szybko
a taka karta internetowa bez umowy jest uzupełniana (w kazdym salonie kupisz)
mi starczyła na miesiąc ale ja to sporo programów pobierałam
na samo gg i przeglądanie stron to bym pociągneła 2-3 msc
Właśnie oglądam te samsungi ale kurcze drogie są nawet w abonamencie.Abonamenty też drogie.
jak przyjedzie kurier to mozesz nie odebrac przesylki, ona wroci do nadawcy i umowa bedzie niewazna bo jej nie podpisalas. beda Cie nagabywac telefonicznie ale nic nie moga zrobic :-) nie martw sie, nic sie nie stanie z takiego rozwiazania. sama pracowalam jeszcze w Erze i niezle wkrety potrafili dawac ludziom i ich na rozne rzeczy naciagac wszyscy telefoniczni konsutanci. wlasnie tak sie ludzie bez zastanowienia decydowali, ale jesli zdazylismy ich uprzedzic to mozna to bylo w taki sposob "odkrecic" :-)eee to inaczej sobie to wyobrazalam. Nie myslalam ze to sim tylko ze to karta dodatkowa. TO tak to mnie nie uzadza.
no ja wlasnie chcialam samsung galaxy i facet mnie na ta nokie przekabacil :-( a tak an szybko to ciezko wszystko przemyslec. Teraz dopiero sobie przypomnialam, ze przeciez chcialam telefon z androidem (chociaz nie wiem co to zmienia w praktyce) :-( no trudno
no ale czy na pewno jest sens? czy mi ten android jest naprawde potrzebny? jak ja nawet nie wiem co to jestjak przyjedzie kurier to mozesz nie odebrac przesylki, ona wroci do nadawcy i umowa bedzie niewazna bo jej nie podpisalas. beda Cie nagabywac telefonicznie ale nic nie moga zrobic :-) nie martw sie, nic sie nie stanie z takiego rozwiazania. sama pracowalam jeszcze w Erze i niezle wkrety potrafili dawac ludziom i ich na rozne rzeczy naciagac wszyscy telefoniczni konsutanci. wlasnie tak sie ludzie bez zastanowienia decydowali, ale jesli zdazylismy ich uprzedzic to mozna to bylo w taki sposob "odkrecic" :-)
nie tylko w sensie androida, ale tak mozesz wybrnac jesli bys po zastanowieniu sie jednak chciala inny model niz ten "narzucony" przez konsultanta. oni zawsze wszystko na szybko, byle ludzie sie nie zastanawiali i brali. jeszcze jedno zawsze polecalam i sama tak robilam. jak juz sie chce zamowic u nich telefon, to warto zapamietac model i zagladnac do najblizszego punktu z komorkami(komis, konkurencja, cokolwiek) i go poogladac, wziac do reki, poprobowac przyciski dotykowe itp bo potem mozna byc straasznie niezadowolonym.no ale czy na pewno jest sens? czy mi ten android jest naprawde potrzebny? jak ja nawet nie wiem co to jest
ide i ja spac, bo jutro znow o 5 wyjazd