• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ale się porobiło - ja się z sawi nie zgadzam , bo korzystam z opini mojego męża w kwestii telefonów , komputerów i innych rzeczy technicznych i on akurat mówi że najlepiej kupić telefon który posiada system Android czyli na pewno nie nokia , oczywiście każdy ma swoje zdanie i kupuje co mu pasuje :tak: ,ale pamiętam że etna miała na swojej nokii duży problem żeby coś napisać na bb
ja mam w tej chwili samsunga galaxy ace i jestem zadowolona :tak:,nie miałam z nim nigdy problemów z dostepem do internetu itp
internet mam w telefonie jeśli jestem w domu to przez wifi bo korzystamy bezprzewodowo ,a poza domem mam wykupiony pakiet mb w swojej sieci , warto sprawdzić bo czasami można za grosze kupić , ja mam w plusie a dokładnie w mbank mobile i jestem zadowolona , a w NO jak jestem to też tak robię :tak: , poza tym teraz w wielu miejscach można korzystać z darmowego internetu bezprzewodowo np w większości McDonaldów

pola a może twoja mama jeszcze przemyśli sprawę i się zdecyduje przyjechać do ciebie wcześniej :tak:

reklama
ale się porobiło - ja się z sawi nie zgadzam , bo korzystam z opini mojego męża w kwestii telefonów , komputerów i innych rzeczy technicznych i on akurat mówi że najlepiej kupić telefon który posiada system Android czyli na pewno nie nokia , oczywiście każdy ma swoje zdanie i kupuje co mu pasuje :tak: ,ale pamiętam że etna miała na swojej nokii duży problem żeby coś napisać na bb
ja mam w tej chwili samsunga galaxy ace i jestem zadowolona :tak:,nie miałam z nim nigdy problemów z dostepem do internetu itp
internet mam w telefonie jeśli jestem w domu to przez wifi bo korzystamy bezprzewodowo ,a poza domem mam wykupiony pakiet mb w swojej sieci , warto sprawdzić bo czasami można za grosze kupić , ja mam w plusie a dokładnie w mbank mobile i jestem zadowolona , a w NO jak jestem to też tak robię :tak: , poza tym teraz w wielu miejscach można korzystać z darmowego internetu bezprzewodowo np w większości McDonaldów

pola a może twoja mama jeszcze przemyśli sprawę i się zdecyduje przyjechać do ciebie wcześniej :tak:
ale android mają różne telefony
też mam samsung galaxy ace i może być,ale iphone lepszy
co do Nokii...to ja zawsze lubiłam tą marke
ile ludzi tyle opinii
zaraz inne osoby wejdą i napisza jeszcze co innego na temat iphona,nie każdy lubi to samo (i o to chodzi)
uważam kilolku że podjełaś dobrą decyzje z tą Nokią
a czy Tobie będzie pasować to po kilku msc zdasz relacje

Sawi to jest blueconnect starter bez abonamentu,tak? Weszłam w T-mobile i cos takiego znalazłam za 25zł.
tak to ten,nie podałaś linku ale po opisie wiem ze to to

Co do fb to tez troche czasu minelo zanim sie w nim odnalazłam:-D

Banana Ona (mama) w sumie nic takiego mi powiedziala tylko mi przykro, ze jedzie na ta zielona szkole bo baaardzo chcialam, zeby to Ona do nas przyleciala jak bede szla do szpitala bo wiem, ze wszystko zrobi:tak: i nie bede sie musiala niczym martwić. A wyszlo jak wyszlo i nie wiem kogo poprosic teraz bo nikt inny mi w takiej sytuacji nie pasuje:no::zawstydzona/y:

Kurcze ja mam właśnie nokię wolną.Dla jasności z normalnego tel. można się łączyć z netem? Ja właśnie chciałam m.in. na bb wchodzić.:cool:Kurcze...ciekawe jaki ma Etna i jak sobie poradziła.Pamiętam ten problem.

sawi no właśnie dlatego napisałam że każdy kupuje co mu pasuje :tak:, ja bym noki nie chciała właśnie ze względu kłopotów z pisaniem na bb ,a to że android mają różne telefony to wiem dlatego nie namawiam na żaden konkretny model ;-)
udało nam się dzisiaj załatwić chrzest w kościele , cieszy mnie to bardzo bo po rozmowie tel z proboszczem myślałam że raczej się nie uda tak jak chcemy no ale bez problemu wszystko załatwiliśmy z księdzem :tak:

Witam wieczorową porą... Ja dostałam od wczoraj L4 bo mały był jeszcze ciut niewyraźny. Poza tym idą mu na 100% 2 dolne piątki.

AniaSm jak Wam się uda wyrwać do Legnicy to zapraszamy do Wrocka jak najbardziej :)))

Martolinka 39 tc wow... Zleciało ino myk...

witam ja mam nokieN8 teraz juz bb dziala na komorce, ale pamietam że anawaka pisała do administracji forumm bb i oni chyba cos musieli zmieniac. No i teraz mam dostep do bb, ale np nie mogę kupic czegoś na allegro przez komorke:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry