AniaSm
Fanka BB :)
ale się porobiło - ja się z sawi nie zgadzam , bo korzystam z opini mojego męża w kwestii telefonów , komputerów i innych rzeczy technicznych i on akurat mówi że najlepiej kupić telefon który posiada system Android czyli na pewno nie nokia , oczywiście każdy ma swoje zdanie i kupuje co mu pasuje
,ale pamiętam że etna miała na swojej nokii duży problem żeby coś napisać na bb
ja mam w tej chwili samsunga galaxy ace i jestem zadowolona
,nie miałam z nim nigdy problemów z dostepem do internetu itp
internet mam w telefonie jeśli jestem w domu to przez wifi bo korzystamy bezprzewodowo ,a poza domem mam wykupiony pakiet mb w swojej sieci , warto sprawdzić bo czasami można za grosze kupić , ja mam w plusie a dokładnie w mbank mobile i jestem zadowolona , a w NO jak jestem to też tak robię
, poza tym teraz w wielu miejscach można korzystać z darmowego internetu bezprzewodowo np w większości McDonaldów
pola a może twoja mama jeszcze przemyśli sprawę i się zdecyduje przyjechać do ciebie wcześniej
,ale pamiętam że etna miała na swojej nokii duży problem żeby coś napisać na bb ja mam w tej chwili samsunga galaxy ace i jestem zadowolona
,nie miałam z nim nigdy problemów z dostepem do internetu itpinternet mam w telefonie jeśli jestem w domu to przez wifi bo korzystamy bezprzewodowo ,a poza domem mam wykupiony pakiet mb w swojej sieci , warto sprawdzić bo czasami można za grosze kupić , ja mam w plusie a dokładnie w mbank mobile i jestem zadowolona , a w NO jak jestem to też tak robię
, poza tym teraz w wielu miejscach można korzystać z darmowego internetu bezprzewodowo np w większości McDonaldów pola a może twoja mama jeszcze przemyśli sprawę i się zdecyduje przyjechać do ciebie wcześniej

Kurcze...ciekawe jaki ma Etna i jak sobie poradziła.Pamiętam ten problem.