reklama

Listopad 2009

Kilolek właśnie mi mąż powiedział że jego kumpel ma tę nokię i jest niezadowolony bo trzeba go co tydzień aktualizować.
Sawi znasz ten telefon,tzn. smartfona:-p

A my wróciliśmy ze spaceru i zakupów.Wyobraźcie sobie że jesteśmy w Topazie i moje dziecko zobaczyło wózki dla lalek.Nie dało mu rady zabrać. Przekonałam go tylko żeby wziął najtańszy.I tak wracając do domu mojego dziecko prowadziło wózek.Nigdy nie widziałam żeby tak się inną zabawką zainteresował.:-D:baffled:

Banana w porządku.Ja Jacka zapytałam tylko z ciekawości bo temat był na czasie:-p

reklama
Kilolek właśnie mi mąż powiedział że jego kumpel ma tę nokię i jest niezadowolony bo trzeba go co tydzień aktualizować.
Sawi znasz ten telefon,tzn. smartfona:-p
jak nie podłaczysz do kompa z netem to nie będzie aktualizował
widocznie koleżanka go często do kompa wtyka :-D
smartfony są różne :-D używałam też innego tel (i to smarfon) wiec wiem w czym rzecz...

Banana to nie chodzi o to , czy nam pasuje pisanie Jacka z konta Jagody , czy nie. Forum wymaga jasnych sytuacji a osoby nowe , podczytujące nas mogły być nieco zagubione z kim tak naprawdę mają do czynienia. Czy to takie trudne przeczytać regulamin , zalogować się , wpisać hasło? Nie jest ważne kto "doniósł"- to chyba też wyolbrzymione słowo . Teraz to Jacek wyolbrzymia sytuację . Tyle w temacie.

Matko dziewczyny o czym Wy piszecie!! nic mi o technice nie wiadomo;-)

gosiulek ja wlasnie bardzo rzadko korzystam, tylko w sytuacjach kryzysowych, typu gdzies sie musze odnalezc albo koniecznie zadzwonic w podrozy a nie mam numeru. Wiec licze, ze nie bede musiala aktualizowac.
ale i tez fakt, ze nie korzystam, bo drogo okropnie jest. Facet proponowal mi taki pamiett z nielimitowanym internetem ale to juz 69 +vat chyba now iec sie nei skusilam.
Ponoc sa jakies pakiety za 10 i za 8zl. Za te 8zl jest chyba 100mb ale to nie wiem na ile to moze wystarczyc
GG uzywam ale tez jak w szpitalu np jestem. A w tym starym cos mi juz gg nie dzialalo dlatego bardzo chcialam by mi przed porodem telefon wymienili

Ostatnia edycja:
no to moze ja taki wlasnie mam miec, nie pamietam juz ale w tym abonamencie trzeba za internet dodatkowo placic tzn minuty na mb sie wymieniaja ale to chyba bardzo szybko zrzera te darmowe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry