reklama

Listopad 2009

reklama
gosiulek watpie, zeby mnie trzymali do dnia terminu porodu chociaz roznie bywa.
Wydaje mi sie, ze jak sie ma planowana cesarke, z tego co np. miala moja kolezanka to dwa tygodnie wczesniej miala termin cc no ale pozyjemy, zobaczymy co nie zmienia faktu, ze mnie mama zawiodla bo wybrala zieloną szkolę a wcale nie musi jechać tylko chce sie rozerwać i ja to rozumiem ale ze akurat wtedy:sorry2:

Oooo fajny.A mogę wiedzieć jaką masz taryfę? Też jestem w T-mobile i umowa mi się kończy.Dojrzewam do tel. dotykowych bo jeszcze niedawno nie wyobrażałam sobie.
nie wiem jaks ie nazywa, bo zaspana przez telefon... za 50kilka zlotych +vat oczywiscie 240 minut do wszytskich sieci wymienne na smsy i mb. Jak pzrywioza czwartek/piatek umowe to ci powiem dokladnie co i jak. Telefon kosztowal 69zl ale pn mi zaproponowal umowe na 30 miesiecy zamaist 24 i ma kostowac dzieki temu tylko 1 zl

Ja do T też się wybieram i wybrać się nie mogę... muszę sobie wymienić telefon, bo poprzedni mi wysiadł w październiku i od tego czasu jadę na starociach, a by się przydał z aparatem, bo czasami szybko zdjęcie trzeba zrobić jak np. lekarz przyjmuje a pisać mi się nie chce;-)

Ja to jestem zielona masa w tych nowościach technicznych.
Ten tablet normalnie można do internetu podłączyć? A jak jest z internetem? Chodzi mi np. w szpitalu.Jak oni/one piszą stamtąd?
na wi-fi to ten darmowy,ze korzystasz z łącza wolnego (trzeba wtedy uważać bo nie jest chroniony komp) a internet to jes karta sim
dokupujesz modem usb wkłądasz tam karte, (modem ma wejscie takie jak usb i wpinasz do tableta) i tyle...

polaa no to ladnie Cie mamusia zalatwila

mnie pan z T-mobile obudzil ale nie mam mu za zle, bo zadzwonil by mi telefonik na nowy wymienic i to jeszcze przed swietami. Pyta czy chce smartfona?! a bo ja wiem, pewno chce, tylko co jak bedzie madrzejszy ode mnie?
smartfon dlatego bo ma oprogramowianie ,dziala jak system

kilolku to jest b,fajny telefon i polecam
ja ogólnie lubie nokie
ale używam iphone
jak bede przedłużać umowe to wezme sobie jakąś nokie albo jakiś z klapką/rozsuwany

reklama
witam dzis, u nas pada/leje na zmiane a w nocy niby ma spasc snieg a rano zamienic sie w deszcz :szok: ciekawa jestem, bo w dzien bylo 10 st wiec nie bardzo w to werze

martolinka,
szybko zlecialo te 39 tyg, nawet niewiem kiedy, jeszcze pamietam twoj suwak o starankach
pola, tez byloby i przykro, gdyby mama tak powiedziala, ale nie zmuszalabym jej.
kilolku, smartfon madrzejszy od ciebie :-D:-D:-D:-D:-D ale sie usialam
jacku, mi tam zwisa i powiewa, pod jakim nickiem piszesz i szczerze to niektorzy naprawde nie maja co robic, skoro ima takie drobiazgi przeszkadzaja (gosiulku, zeby zaraz nie bylo, to nie do ciebie, bo przeciez nie wiemy kto napisal ten donos)
pathanka, wspolczuje problemow w pracy. to jakis cyrk, czlowiek sie cieszy,ze dostal prace i zaraz musi sie martwic, zeby jej nie stracic, i to bez powodu

zaliczylismy dzisiaj pierwszy raz kino, film animowany Piraci, moze byc, mloda dzielnie zniosla, ale wedlug mnie mogli wziac pod uwage,ze skoro film jest od 4 roku w gore to mogliby troche sciszyc, bo bylo naprawde za glosno,az mnie uszy bolaly, no i zdecydowanie mogli sobie darowac 25 min reklam, bo myslalam ze mnie trafi. jak bym chciala obejrzec reklamy to mam je w domu w tv i nie musze za nie placic,a takiemu dziecku to trudno wytlumaczyc czemu filmu jeszcze nie ma, no i 1,5 h filmu robia sie 2h. raz musiala wyjsc do wc, chociaz miala pull upsy (majtkopieluchy),ale koniecznie musiala byc toaleta, i pod koniec juz pytala o mleko,a ze nie mialam to troche pomarudzila,ale generalnie naprawde dzielnie siedziala i ogladala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry