Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nie wiem jaks ie nazywa, bo zaspana przez telefon... za 50kilka zlotych +vat oczywiscie 240 minut do wszytskich sieci wymienne na smsy i mb. Jak pzrywioza czwartek/piatek umowe to ci powiem dokladnie co i jak. Telefon kosztowal 69zl ale pn mi zaproponowal umowe na 30 miesiecy zamaist 24 i ma kostowac dzieki temu tylko 1 zlOooo fajny.A mogę wiedzieć jaką masz taryfę? Też jestem w T-mobile i umowa mi się kończy.Dojrzewam do tel. dotykowych bo jeszcze niedawno nie wyobrażałam sobie.
na wi-fi to ten darmowy,ze korzystasz z łącza wolnego (trzeba wtedy uważać bo nie jest chroniony komp) a internet to jes karta simJa to jestem zielona masa w tych nowościach technicznych.
Ten tablet normalnie można do internetu podłączyć? A jak jest z internetem? Chodzi mi np. w szpitalu.Jak oni/one piszą stamtąd?
smartfon dlatego bo ma oprogramowianie ,dziala jak systempolaa no to ladnie Cie mamusia zalatwila
mnie pan z T-mobile obudzil ale nie mam mu za zle, bo zadzwonil by mi telefonik na nowy wymienic i to jeszcze przed swietami. Pyta czy chce smartfona?! a bo ja wiem, pewno chce, tylko co jak bedzie madrzejszy ode mnie?
ciekawa jestem, bo w dzien bylo 10 st wiec nie bardzo w to werze

ale sie usialam