Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ania jedyne o co się martwię to o rozstanie z synem.. i to tak naprawdę przyprawia mnie o ból głowy , bo ja jestem w stanie sobie pewne rzeczy wytłumaczyć a on niestety nie. Mam nadzieje , że nie spedzę w szpitalu dużo czasu;-)martolinka no to rozwiązanie już blisko :-) ,denerwujesz się ??
ja w biedronce byłam może ze 2-3 razy ale teraz podobno fajne tablety bedą tanio to musimy się wyrobić żeby kupić![]()
tablet to takie coś http://www.thedrum.co.uk/uploads/drum_basic_article/86279/main_images/smartpad-tablet.jpegAnia jedyne o co się martwię to o rozstanie z synem.. i to tak naprawdę przyprawia mnie o ból głowy , bo ja jestem w stanie sobie pewne rzeczy wytłumaczyć a on niestety nie. Mam nadzieje , że nie spedzę w szpitalu dużo czasu;-)
a powiedz mi jeszcze co to jest ten TABLET? Przyznam szczerze , ze ani ja ani M fanami techniki nie jesteśmy i nie mam pojecia o czym piszesz;-)
bardziej mini laptop dotykowy,bo tym nie dzwoniszSawi , czyli to taki bardziej wypasiony telefon?;-)
;-)
i mi powiedziala, ze jak wroci to od razu do nas przyleci bo prawie caly czerwiec ma urlop, no ok ale co wczesniej?
i potrzebna nam opieka do Kuby. A Ona do mnie, ze cos sie wymysli, ze moze poprosze tesciowa, ze moze moja babcia ale ja chcialam, zeby Ona przyleciala bo wiem, ze mi najwiecej pomoze a o to mi chodzi wtedy
jak bede w szpitalu to bym sie nie martwila, ze Kuba bedzie z Nia bo Ona i Go zabawi i ugotuje i posprzata i wszystko bede miala gotowe jak wroce do domu a jakby przyleciala tesciowa to ok Kuba sie zajmie ale juz nic nie zrobi a mnie chyba by krew zalala jakbym wrocila ze szpitala a pełen zlew i niepoodkurzane
mąż pewnie by to zrobil ze strachu
nie chce teściowej, to juz nie chodzi o to, ze nie przepadam za Nia, babcia w sumie moglaby byc ale tez jakos mi nie pasuje(nie chce nic mowiec bo wyjdzie ze mi nic nie pasuje a Oni chca mi pomoc ale ja chcialam mame choilera jasna i jestem zla jak nie wiem
), nawet jak przyleci babcia to pozniej mama na dwa tygodnie a po co Ona mi pozniej na tyle czasu jest potrzebna?! Wiadomo, moze z tata przyleciec na weekend, kilka dni zobaczyc Malego ale ja chce miec spokoj, byc moze zdziwiam ale taka juz jestem