Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
brzmi niezbyt przyjemnie, trzymam zatem kciuki, by sie szybko udalo przeprowadzic &&&&&&&&&&ja mam teraz troche daleko neistety do biedronki (jak na moje mozliwosci, bo obiektywnie to nie) i prawie wcale nie chodze ale u naas bankomat jets przy wejsciu i nie ma problemu.Chusteczki do tylko tylko z biedronki kupuje.
maxwell mamy jutro pasaz przewodu pokarmowego. Najpierw wpuszcza Michalowi doodbytniczo kontrast - taki kit co musi mu wypelnic calusienkie jelita wiec musi byc tego od groma, a poxniej beda mu robic zdjecia rtg tego wypelnionego brzuszka, a na koniec trzeba sie bedzie tego calego kitu pozbyc.
jak już pisałam czekamy na wiosenne ciepło wiec do rodzenia się nie szykuję;-)

ja sie biore z odkurzanie i po poludniu tez sie wynurzam bo sloneczko:-)na czczo ie musi byc ale trzeba bedzie go trzymac na sile, bo to bez znieczulenia robia. A musi jechac, bo ja na rentgen nie wejdeKilolku teraz doczytałam...sama bym się bała na takie badanie ...a jak to wyglada przy takim małym dziecku? jakaś narkoza?trzymanie na siłę?na czczo? chyba z A pojedziesz bo nie wyobrażam sobie żebys tam sama była....