reklama

Listopad 2009

reklama
ja mam teraz troche daleko neistety do biedronki (jak na moje mozliwosci, bo obiektywnie to nie) i prawie wcale nie chodze ale u naas bankomat jets przy wejsciu i nie ma problemu.Chusteczki do tylko tylko z biedronki kupuje.

maxwell mamy jutro pasaz przewodu pokarmowego. Najpierw wpuszcza Michalowi doodbytniczo kontrast - taki kit co musi mu wypelnic calusienkie jelita wiec musi byc tego od groma, a poxniej beda mu robic zdjecia rtg tego wypelnionego brzuszka, a na koniec trzeba sie bedzie tego calego kitu pozbyc.

ja mam teraz troche daleko neistety do biedronki (jak na moje mozliwosci, bo obiektywnie to nie) i prawie wcale nie chodze ale u naas bankomat jets przy wejsciu i nie ma problemu.Chusteczki do tylko tylko z biedronki kupuje.

maxwell mamy jutro pasaz przewodu pokarmowego. Najpierw wpuszcza Michalowi doodbytniczo kontrast - taki kit co musi mu wypelnic calusienkie jelita wiec musi byc tego od groma, a poxniej beda mu robic zdjecia rtg tego wypelnionego brzuszka, a na koniec trzeba sie bedzie tego calego kitu pozbyc.
brzmi niezbyt przyjemnie, trzymam zatem kciuki, by sie szybko udalo przeprowadzic &&&&&&&&&&

Kilolku teraz doczytałam...sama bym się bała na takie badanie ...a jak to wyglada przy takim małym dziecku? jakaś narkoza?trzymanie na siłę?na czczo? chyba z A pojedziesz bo nie wyobrażam sobie żebys tam sama była....

Witajcie,
Skończyłam robić obiadek i mamy całe przedpołudnie na spacerowanie ;-)

Dziś zaczęłąm 39 tc:cool2:jak już pisałam czekamy na wiosenne ciepło wiec do rodzenia się nie szykuję;-)

Antek na Biedronę mówi " DRonka";-)

MArtolinka to już 39 tc o ja Cięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę:szok::szok::szok:ja sie biore z odkurzanie i po poludniu tez sie wynurzam bo sloneczko:-)

Kilolku, brzmi nie za ciekawie:szok::-( Trzymam mocno kciuki, żeby badanie się udało!!!
Martolinka - 39tc:szok:, wow..jeszcze chwila i już będziesz miała Alicję przy sobie:-)
A u nas słoneczka nie ma:-(:-(..i znów mam lenia od rana przy tej pogodzie.

Kilolku teraz doczytałam...sama bym się bała na takie badanie ...a jak to wyglada przy takim małym dziecku? jakaś narkoza?trzymanie na siłę?na czczo? chyba z A pojedziesz bo nie wyobrażam sobie żebys tam sama była....
na czczo ie musi byc ale trzeba bedzie go trzymac na sile, bo to bez znieczulenia robia. A musi jechac, bo ja na rentgen nie wejde

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry