reklama

Listopad 2009

Cze
spać nie mogę, bo dziecię młodsze wybudziło... zaraz i tak muszę zwlec odwłok i do kieratu ruszyć,,, ciężki dzień się zapowiada.
Także życzę miłego...
Jacek - nie ma co próbować dociec kto poskarżył, bo ja nie zrobiłam tego, a czuję się jak szuja, więc zapewne większość z nas tu obecnych tak się poczuło.
Dlatego proszę o spokój;-)taki przedświąteczny, a potem poświąteczny. :-D:-D W końcu jestem jedna i nie nadążę ze stonowaniem sytuacji.;-)
Bawcie się grzecznie znikam.:sorry2:

reklama
Cześć laseczki z rana:-)

My dziś rano koło 6.00 akcja "łapanie" siku Marysi do pojemniczka - po 5 minutowej histerii się udało:-)..lekarka telefonicznie poradziła zbadać, bo młoda coś jak nie ona:confused:..
Polaa, też podejrzałam "Wasze" dzieciaczki czerwcowe..rajuś, takie maleństwa. Ciężaróweczki - trzymać mi się jeszcze w dwupakach!!!;-)
Cleo, czemu w Biedronce nie ma czytników kart?:-( Nie mają zamiaru tego wprowadzić w przyszłości?:zawstydzona/y::-) Oczywiście pytam z ciekawości, hihi..
Ja ze świętami to tylko"popracuję" w niedzielę..podzieliłyśmy się ze szwagierką i ona robi część i ja część. Teściówka nawet palcem nie kiwnie;-) A w poniedziałek do moich rodziców na zlot:tak::-)
Ana, żeby ten zapowiadający się ciężki dzień nie był taki ciężki!!
Kilolek, leż i odpoczywaj..jeszcze się narobisz!! (i się nie denerwuj;-)) A co Was jutro czeka, że najciekawsze?

Z przykrością stwierdzam że nie kierowała Tobą ciekawość. Czuję się głęboko oszukany i zraniony.
A skąd Ty to wiesz? Wiesz co mnie wkurza? Ta "mądrość",ta wiedza wyssana z palca.Mówię konkretnie o tej sytuacji.
Wkurzyłam się bo osądzać jest łatwo.
Najlepiej nie będę o nic Cię pytała i się wypowiadała bo widzę że ostatnio masz jakis problem i stałeś się bardzo zaczepny.

Jeśli mnie osądzasz to bardzo proszę o udowodnienie mi tego....!!!!!!!!!!!!!!! Wcześniej nie wiedziałam że można jakiś donos do kogokolwiek skierować ale teraz już wiem....

Ana przepraszam że nie zachowuję spokoju ale w tym wypadku nie mogę.

Ostatnia edycja:
Maxwell z tego co się orientuję Biedronka jak i każdy inny sklep przy płatności karta płaci jakąś prowizję do banku-tak na chłopski rozum Ci to piszę:-)a jak nie ma terminali to ma wiecej w kieszeni wiecej dla NAs na pensje:-D;-)czesto klienci zapominaja ze nie ma i leca do bankomatu:-Dalbo się oburzają jakby to była moja wina:sorry2:ale takich madrali jest mówię Wam...albo teksty że cos z Biedronki jest niedobre i to tak głosno żebym ja słyszała...to po jakiego grzyba przychodzą...niektórzy widzę że gadają się wstydzą kupować że niby przypadkiem bo oni nigdy nie kupują w TAKICH sklepach:-D:-D:-Da mnie to tak wtedy interesuje jak zeszloroczny śnieg.

ja kupuję i kupowac będę:-D

Ja dziś na 13 pedze umyć jakies okna. Pogoda na szczęście lepsza. A ciotka zapomniała odebrać kompa więc mam okazje napisać, choć dziś juz nasz ma być już u nas.

CLEO ja też kupuje i będę kupować, a ludzie są najróżniejsi i nie ma co nimi sobie głowy zaprzątać.

Mi się raz zdarzyło, ze pożyczyłam od koleżanki z pracy, bo zapomniałam o braku terminala:zawstydzona/y::-), ale to było jakoś na początku, jak zmienili u nas Plusa na Biedronkę..ja tam lubię kupować, tym bardziej, że zauważyłam, że sporo artykułów jest robionych dla Biedronki, a znanych firm, np. Pudliszki..

Pathanka, zapomniałam Ci napisać, że te wszystkie bodziaki i inne są super gatunkowo!!! Bardzo mi się podobają!!!Nic się z nimi w praniu nie dzieje:-) Dzięki raz jeszcze. Niestety, nie skorzystam z tego cudnego dresiku na chrzciny, bo te będziemy robić dopiero pod koniec maja (chyba) i Martula już na bank się nie zmieści..ale sprezentuję go bratowej:-)

Ostatnia edycja:
ja mam teraz biedronke pod blokiem, a bankomaty na drugim koncu miasta. no i nieraz o to pomstuje hehe ale tez nie przestaje kupowac w "dronce" jak to tomi mowi, a szczegolnie kilku produktow, ktore ciezko znalesc gdzie indziej (np od jakiegos czasu nie tkniemy innej parowki niz te z sokolowa co sa w dronce itp...)

Moja długi czas gadała na Biedronkę "ślimak" - skąd jej się to wzięło, nie wiem:-D U nas hitem są pierogi, zapomniałam jakiej firmy (ta skleroza), ale one nie są mrożone..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry