reklama

Listopad 2009

kilolek no już:szok: a wlasnie tez dostalismy dzisiaj wiadomosc ze jedna z dziewczyn, ktora ma termin na ten dzien co ja (18 czerwca) ma miec dzisiaj badz jutro cc:szok::szok:

martolinka 31/32 tydzien:tak: miala teram na koniec maja/1 czerwca.
Chlopcy waza 900 i 1500 gramow, jeden malo przybieral na wadze, mial cos z przeplywami (nie znam sie) i mniejszemu chyba tetno zaczelo wczoraj maleć itp.
Widzialam zdjecia, Boze jakie maleństwa:szok:

reklama
ale naskrobałyście :szok:
nie dam rady przeczytać:szok:
pogoda za oknem ładna ale patrząc na temp to zimica...mam nadzieje że sie na świeta ociepli (tak bynajmneij zapowiadali)
mąż teraz w ogrodzie myje auta,odkurza
a ja siedze w domu bo Emi zakatarzona

wogóle ostatnio mało czasu na forum mam
ucze się tworzenia stron www i z różnymi programami sie zapoznaje i to mnie pochłania

Ehh a ja dziś wylądowałam na niespodziewanym zebraniu w przedszkolu... , małżon stracił głos, ja też nie za dobrze się czuję, ale cóż,,, trzeba dalej ciągnąć ten wóz,:-D:-D
Jak widzę na finiszujące ciążówki stres padł...;-) ani mi się ważta rozpakowywać szybciej...;-):-D:-D Po kolei proszę.

hej
o rany Pola szybciutko te czerwcówki idą , oby tylko dzieciaki zdrowe były :tak:
pathanka współczuje problemów w pracy i mam nadzieje że jednak uda wam się dogadać :tak:
byliśmy dzisiaj z Kubą u laryngologa i dostaliśmy antybiotyk i jakieś inne specyfiki żeby wyleczyć ten nieszczęsny katar ,powiedziała że wg niej to 3-ci migdał a małżowiny nie wyglądają na powiększone :eek: ,no i bądź tu człowieku mądry

reklama
Witam:-) wieczorkiem

ANIASM no tak bądż tu mądry:sorry: mi też lekarz kiedyś powiedział że Julia ma trzeci migdał i gigantyczna alergię:-D a teraz wyszło że migdała niema i nie miała, a alergia to tylko na mleko krowie.:happy:

POLA i inne ciężarówki- o matko mam tylko nadzieję że wasze maleństwa jeszcze poczekają do wyznaczonego terminu.:tak:

ANAWAWKA dobre z tym wozem:-D:-D to jak jesteś taka silna to wpadnij i mój trochę pociągnąć, albo przynajmniej popchać.:tak::-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry