reklama

Listopad 2009

reklama
Ja to jestem zielona masa w tych nowościach technicznych.
Ten tablet normalnie można do internetu podłączyć? A jak jest z internetem? Chodzi mi np. w szpitalu.Jak oni/one piszą stamtąd?

Ja to jestem zielona masa w tych nowościach technicznych.
Ten tablet normalnie można do internetu podłączyć? A jak jest z internetem? Chodzi mi np. w szpitalu.Jak oni/one piszą stamtąd?
Nie jestem pewna, ale jeśli ma np.WiFi, a szpital ruter, to może Ci to działać..
U mnie w Zabrzu w szpitalu mogłam korzystać z tego WiFi i miałam w ten sposób neta za darmo z komorki..

maxwell dzieki ale problem wlasnie w tym, ze jak mi wyznacza termin cc to to bedzie na pewno w czasie jak Ona bedzie na tej zielonej szkole:-(
ach jakos to moze bedzie, musi:tak: ale ja nie chce sie zamartwiac w szpitalu jak w domu itp. ale widocznie taka moja natura

polaa no to ladnie Cie mamusia zalatwila

mnie pan z T-mobile obudzil ale nie mam mu za zle, bo zadzwonil by mi telefonik na nowy wymienic i to jeszcze przed swietami. Pyta czy chce smartfona?! a bo ja wiem, pewno chce, tylko co jak bedzie madrzejszy ode mnie?

Ja nadal nic nie rozumiem.Tzn. jak laptop czy komórka ma WiFi to nic nie trzeba podłączać? A jak nie ma?
Hm..mój S. mi to tak wytłumaczył z tym WiFi, że żeby net mógł przy tym działać, musi być router - i musisz mieć hasło. Mi np. w tym szpitalu pielęgniarka podała hasło, które otwiera dostęp do netu..

maxwell dzieki ale problem wlasnie w tym, ze jak mi wyznacza termin cc to to bedzie na pewno w czasie jak Ona bedzie na tej zielonej szkole:-(
ach jakos to moze bedzie, musi:tak: ale ja nie chce sie zamartwiac w szpitalu jak w domu itp. ale widocznie taka moja natura
Polaa, będzie dobrze, zobaczysz!!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry