C
Cleo1981
Gość
wróciłam z megaspeceru..padam..roół się gotuje i chyba sie zdrzemnę z małym lobuzem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie jestem pewna, ale jeśli ma np.WiFi, a szpital ruter, to może Ci to działać..Ja to jestem zielona masa w tych nowościach technicznych.
Ten tablet normalnie można do internetu podłączyć? A jak jest z internetem? Chodzi mi np. w szpitalu.Jak oni/one piszą stamtąd?
Nie jestem pewna, ale jeśli ma np.WiFi, a szpital ruter, to może Ci to działać..
U mnie w Zabrzu w szpitalu mogłam korzystać z tego WiFi i miałam w ten sposób neta za darmo z komorki..
ale ja nie chce sie zamartwiac w szpitalu jak w domu itp. ale widocznie taka moja naturaHm..mój S. mi to tak wytłumaczył z tym WiFi, że żeby net mógł przy tym działać, musi być router - i musisz mieć hasło. Mi np. w tym szpitalu pielęgniarka podała hasło, które otwiera dostęp do netu..Ja nadal nic nie rozumiem.Tzn. jak laptop czy komórka ma WiFi to nic nie trzeba podłączać? A jak nie ma?
Polaa, będzie dobrze, zobaczysz!!maxwell dzieki ale problem wlasnie w tym, ze jak mi wyznacza termin cc to to bedzie na pewno w czasie jak Ona bedzie na tej zielonej szkole:-(
ach jakos to moze bedzie, musiale ja nie chce sie zamartwiac w szpitalu jak w domu itp. ale widocznie taka moja natura