• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Ale beznadziejny dzień, chyba przez tą pogodę:-(
Siedzę sama, chłopaki spią, Mlodszy pewnie za chwilę sie obudzi:tak:
a mi się nic nie chce, sama najchetniej teraz bym polezala:tak:

kilolku naprawde Wam współczuję:-( Michas sie nacierpi, a Ty razem z Nim, szkoda gadać

gosiulek no to super macie pogodę, zazdroszczę:tak:
chyba nam ukradliście;-):-D

A ja jutro idę z Kacprem do dentysty,tzn. ja idę a Kacper ze mną. Pani doktor powiedziała że ma zabawki w gabinecie.Jakoś to słabo widzę ale nie mam wyjścia.S.w pracy a mnie ząb pobolewa.Boję się zostać tak na święta.

Na razie jeszcze nic nie powiedzieli. Mnie to nawet na blok rtg nie wpuscili, a Artur niemial glowy dopytywac o nic radiologa, bo i tak wysedl spocony i uszarpany strasnzie. Ja nic nie slyszalam, bo grube sciany ale ponoc Michal darl sie caly czas strasznie min, ze go "dupa boli" :zawstydzona/y: (nit z nas w domu nie mowi dupa tylko dupka) ale tez pewnie rdiolog powie cos jak bedzie mial gotowe zdjecia, nie wiem kto opisy bedzie robil czy ten sam.

Co do kupy to nie wiem czemu nie zrobil ale ten kontrast to nie jest tak jak wlewka taka woda tylko kit aki. Teraz drugi raz troche kontrastu wyproznil to wyglad jak zadkawy bialy kit (jak czasem globulka sie rozpusci i wyplywa - tylko w ilosci no szklanka na jeden raz) ciocia, ktora jest pielegnirka moiwla mi, ze czasem kontrst zapycha, bo on gesty a popchnal mu ta jego kupe do samej gory

Cleo
w niedziele idziemy do tesciowej a w poniedzielk do babci ale przeciez nie bedziemy tam siedziec caly czas. Trzeba by jaakis zur chociaz na sobote ugotowac, cokolwiek kupic. Jak bede musial i w piatek jechc to trudno, kupie zur z kartonu. Dzisiaj sobie pomyslalam ze moglam z kateringu w szkole zamowic ale to juz za pozno. Kolejne swieta na wariata

U nas tez sie ladnie robi za oknem

gosiulek
powodzenia zycze

Kikolek - współczuje przeżyć, z mojej wiedzy radiolog tylko robi zdjęcia, ale jak ma jakieś doświadczenia to wie mniej więcej co i jak, ale opisuje zdjęcia lekarz ( moja mama technik rtg ;-) ); kobiety w ciąży nie mogą być przy zdjęciach dlatego nie wpuścili Cię, poza tym ilość promieni jest dobrana do wieku, więc gdyby było za dużo to by sami nie robili tyle;-) to tak na pociechę, wiem, że marna ale jest.
Gosiulek - to szybkiej, bezbolesnej i spokojnej wizyty.

O Kilolek widzę śliczny awatarek:tak:

Myślicie że Kacper wytrzyma,nie przestraszy się? A może to dobra okazja żeby zobaczył stomatologa? Tylko musż eaż do miasta iść.Jakieś 20min drogi wózkiem a jutro ma być ziąb.I to na 9.

Kikolek - współczuje przeżyć, z mojej wiedzy radiolog tylko robi zdjęcia, ale jak ma jakieś doświadczenia to wie mniej więcej co i jak, ale opisuje zdjęcia lekarz ( moja mama technik rtg ;-) ); kobiety w ciąży nie mogą być przy zdjęciach dlatego nie wpuścili Cię, poza tym ilość promieni jest dobrana do wieku, więc gdyby było za dużo to by sami nie robili tyle;-) to tak na pociechę, wiem, że marna ale jest.
Gosiulek - to szybkiej, bezbolesnej i spokojnej wizyty.
no ja wiem, z eprzy badaniu byc nie moglam ale wogole na oddzial mnie nie wpuscili,mimo, ze miedzy gabinetem a korytarzem sa 2 grube sciany i korytarz to musialam na klatce schodowej czekac a jak chodze do rzychodni do gina to obok jest gabinet RTG bez zadnych podwojnych scian i korytarzykow, zwykle drewniane drzwi i tyle

Gosiulek to specjalnie myslac o Tobie robilam :-)
co do stomatologa to zalezy od dziecka Michal by sie wystraszyl ale on strasnzie wrazliwy na krzywde mamusi :-) a poza tym obydwaj by kota dostali w miedzyczasie

Kilolku, uściskaj ode mnie Michałka!!Biedny..Ty z resztą także..:-(:-(:-( A jeszcze tyle przed Wami:eek::-(..
Śliczny avatar;-)
Gosiulek - powodzenia u dentysty;-) Ja parę miesięcy temu pęsetą trochę skubałam mojemu włoski z pleców (takie pojedyncze) - nie chciałybyście słyszeć tej histerii młodej:-D:-D
Polaa, BanAna - słoneczko od Was przyszło też i na Śląsk;-):-)
Ja jutro do lekarza na kontrolę z Martą, a Marysia na cały dzień do moich rodziców..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry