reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie - wpadam tylko na chwilke bo jeszcze mnostwo sprzatania przede mna. Ostatnimi czasy wciaz dopadaja nas chorobska wiec i sil nie bylo za wiele teraz juz coraz lepiej wiec trzeba zabrac sie za robote.
Gratuluje udanych wizyt w mijajacym tygodniu i 3mam kciuki za kolejne.
Ciesze sie ze tutaj same dobre wiesci :-D BOBO gratulacje wielkie. Jak tylko bede miala chwilke to wpadne, i przepraszam ze jeszcze nie wstawilam fotki brzuszka ale padla nam bateria i czekamy na nowa - zlosliwosc rzeczy martwych - niestety. Sciskam Was wszystkie i do uslyszonka.

reklama
Hejka dziewczyny :tak:
Ja od rana mam ręce pelne roboty :-p trochę ogarniam, zaraz sie biore za łazienkę bo jeszcze nie tego nie zrobiłam, a poza tym przy moich chłopach to trzeba sprzątać dzień przed aby był efekt w święta szczególnie jeśli chodzi o łazienkę ;-)

Gosiulek to dziwne z tymi buraczkami :happy: bo ja jak urodziłam Igora to pierwszy obiad który dostałam w szpitalu to było gotowane udko z kurczaka, ziemniaki i buraczki pamiętam jak dziś :-) , a powiedz mi zab leczony kanałowo, czy zab żywy się ułamal??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber żywy:-)A ja durna zamiast od razu lecieć do lekarza to czekałam nie wiem na co chyba że sam odrosnie:-D
Teraz się boję ...choć dzisiaj właściwie mnie nie boli i niech tak zostnie.

A co do buraczków to tez bym się nie przejmowała tylko jadła.Może były w szpitalu jakieś niedogotowane i dlatego albo od czegoś innego te maluchy płakały.

tak na szybko witam

anisiaj
ja bym na twoim miejscu skonsultowała wyniki z endokrynologiem. bo najwazniejsze hormony tsh i ft4 takie na granicy. nie martw się że zaszkodzisz maluchowi. ja u endokrynologa byłam w 7 tc i zaraz dał mi większą dawke tabletek i maluch ma się ok i moje wyniki teraz juz super. tak wiec bez paniki czekaj na wizytę

aga twoje wyniki chyba ok. ale warto skonsultować z lekarzem. bo są w dolnej granicy. raczej grozi to nadczynnością. lekarz powinien rozwiać wątpliwości. ja po prostu wiem z wizyt u mojej lekarki że najlepiej w okolicach 0,8-1 aby były wyniki tsh w ciąży i w okresie staranek

Hello, nie odzywałam się, ale na bieżąco podczytywałam. W końcu skończyły mi sie nocki.
Bobo, dzięki za testy, już do mnie dotarły Dzisiaj już zrobiłam jeden owulacyjny, wyszedł negatywny. Nie wiem czy przegapiłam moment owulacji, ale chyba jeszcze nie miałam, bo nie miałam charakterystycznych objawów. No i tempka nie skoczyła. Kurcze, mam nadzieje, że przyjdzie na dniach a nie tak jak dwa miesiące temu:wściekła/y:
Zmykam nadrabiać zaległości, bo wczoraj nic nie czytałam, bo ledwo wróciłam z nocki, przekimałam chwilę i leciałam do pracy na 14 (żeby już na ostatnią nockę nie iść).
Joweg, nie zawsze spada tempka przed @ Mi sie raz zdarzyło, że wysokie temperatury trzymały się do 2 dnia @

reklama
Do góry