Marysia77
Fanka BB :)
Witajcie - wpadam tylko na chwilke bo jeszcze mnostwo sprzatania przede mna. Ostatnimi czasy wciaz dopadaja nas chorobska wiec i sil nie bylo za wiele teraz juz coraz lepiej wiec trzeba zabrac sie za robote.
Gratuluje udanych wizyt w mijajacym tygodniu i 3mam kciuki za kolejne.
Ciesze sie ze tutaj same dobre wiesci
BOBO gratulacje wielkie. Jak tylko bede miala chwilke to wpadne, i przepraszam ze jeszcze nie wstawilam fotki brzuszka ale padla nam bateria i czekamy na nowa - zlosliwosc rzeczy martwych - niestety. Sciskam Was wszystkie i do uslyszonka.
Gratuluje udanych wizyt w mijajacym tygodniu i 3mam kciuki za kolejne.
Ciesze sie ze tutaj same dobre wiesci
BOBO gratulacje wielkie. Jak tylko bede miala chwilke to wpadne, i przepraszam ze jeszcze nie wstawilam fotki brzuszka ale padla nam bateria i czekamy na nowa - zlosliwosc rzeczy martwych - niestety. Sciskam Was wszystkie i do uslyszonka.
trochę ogarniam, zaraz sie biore za łazienkę bo jeszcze nie tego nie zrobiłam, a poza tym przy moich chłopach to trzeba sprzątać dzień przed aby był efekt w święta szczególnie jeśli chodzi o łazienkę ;-)
bo ja jak urodziłam Igora to pierwszy obiad który dostałam w szpitalu to było gotowane udko z kurczaka, ziemniaki i buraczki pamiętam jak dziś :-) , a powiedz mi zab leczony kanałowo, czy zab żywy się ułamal??