reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

hej

ja już w Wawie:-)

a święta super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziadki oszalały na punkcie Igiego a jak juz mówił na prababcię "Józia" to w ogóle :-)

Igi był z koszyczkiem ,z dziadkiem na spacer do piwnicy ogladać "dziadkowe skarby" ( szlifierki itp :-D) szczęsliwy na maxa!!!!!!a ja odpoczełam i uśmiałam się na maxa!!!!! aż zal odjezdzac było widząc szczescie małego i dziadków. Jak Igi dziś szedł z dziadkiem za rekę na spacer sam to się poryczałam patrząc z okna :-)

reklama
hej
my po chrzcinach :tak: ,na szczęście wszystko poszło gładko , Lenka na początku mszy trochę marudziła bo jej się spać chciało ale jak już padła w mych ramionach to spała do końca , otworzyła tylko oko jak ją ksiądz wodą polewał ale potem już luzik :-)
obiad był smaczny i wszyscy sobie pojedliśmy a nawet dostaliśmy do domu 2 kotlety hehehe :-D bo tylko tyle zostało na stole.
kilolek leż i odpoczywaj ,niech Zuzia poczeka jeszcze troszkę :tak:
martolinka Wszystkiego Dobrego z Okazji Rocznicy :-)
cleo super że zadowolona jesteś :tak: , no i trzymam kciuki z Igorka co by się od cycusia odstawił ;-)

AniaSm myslalam wlasnie dzisiaj o Was, zastanawialm sie jak chrzciny :-)

spokojnie dziewczyny, rodzic to ja raczej nie bede ale lekarz ostrzegal, ze jak bedzie cisnienie szalec to mnie uwiezi w szpitalu :baffled: pod kroplowa a to jeszcze miesiac czasu. Nie wyobrazam sobie miesiaca z dala od dzieci.

kilolku i jak cisnienie spadło?
Lotka gratulacje ja nawet nie wiedzialam nic o nowym modzie :cool2:

Martolinka

images

Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat

Anawka i jak tam Twoje pannice się czują?

dzieki etna, nieco spadlo tzn takie na granicy jest 140/100. Mam nadzieje ze to przez te szalenstwa pogodowe i jutro sie unormuje

kilolku i jak cisnienie spadło?
Lotka gratulacje ja nawet nie wiedzialam nic o nowym modzie :cool2:

Martolinka

images

Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat

Anawka i jak tam Twoje pannice się czują?
dzieki ;-)
a bo ja nie tutaj, tylko na wrzesniu ;-)

Marta, wszystkiego dobrego na dalszej drodze zycia!!!! ;-)

Dobrej Nocki Laseczki! Tom mnie na wieczor wykonczyl i ide spac :-)

Dobry wieczór mamuśki ;-)
Witam się po baaaaardzooo długiej przerwie. Szczerze to nawet nie wiem jak długo mnie tu nie było. Odkąd jest z nami Młoda czas leci mi w ZATRWAŻAJĄCYM tempie :szok::-D
Pewnie wiele sie u was pozmieniało. Co do którejś nie zajrzę to widzę że kolejne dzidzie albo w drodze albo już na świecie... ho ho ho - ale sie porobiło... Bosko:tak:

Lotka aaaaaaaa teraz juz rozumiem :-D:-D

Mary witaj!!! pamietam, że ostatnio jak byłaś to wybierałaś nowy domek :confused: Małej nie było:confused: cos tak sobie kojarze nie wiem czy dobrze:sorry2:.

Kilolku wszystkiego na pogode nie zwalaj ;-) dmuchaj na siebie :tak:

Lotka aaaaaaaa teraz juz rozumiem :-D:-D

Mary witaj!!! pamietam, że ostatnio jak byłaś to wybierałaś nowy domek :confused: Małej nie było:confused: cos tak sobie kojarze nie wiem czy dobrze:sorry2:.....

Hmmm, a możliwe możliwe ale oznacza to że było to prawie rok temu - SZOK!!! W końcu zdecydowaliśmy sie na inna opcję i nadal jestesmy w trakcie załatwiania :dry: normalnie jak krew z nosa...

reklama
a wiecie zadzwoniła do mnie wieczorem pani z lokalu gdzie robiliśmy chrzciny i powiedziała że się pomylili jak podliczali rachunek bo nie odjeli mojej zaliczki i jutro się mam zgłosić po 200zł :-) , w sumie mnie obiad kosztował w lokalu 700zł

Do góry