reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Hej,

Ania super, ze chrzciny się udały:tak: no i jeszcze taka miła pomyłka;-)
Byłaś w sukience czy pogoda nie pozwoliła na to?

kilolek trzymam kciuki za ciśnienie, musi byc dobrze:tak:

Martolinka wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy;-)

Ale mnie wkurza ta pogoda:wściekła/y:
pewnie jutro cały dzien będę z Kubą w domu siedziała:-(
bo raczej tez tak jak dzisiaj bedzie padał deszcz:/ ach

Cze
niestety moje panny wczoraj nie miały ochoty zasnąć, Gośka padła szybciej, ale Hanka dopiero po 22:25 raczyła udać się na spoczynek. Dziewczyny oczywiście czuły się dobrze, rywalizowały o dziadka, choć Hance zapewne coś się ubzdyczyło, że chore ucho ma i dziadki z nią zostaną. Ale to temat rzeka - bo to moja analiza sytuacyjno-minowa, więc nie będę Was zanudzać.
Kikolek - coś wczoraj ewidentnie było z pogodą, bo myślałam, że kolana odmaszerują mi, żyły własnym życiem niezależnym ode mnie.
Cleo - super, że Igi tak fajnie spędził święta.
Mary - witaj po dłuuuugaśnej przerwie.
Ania - wow, gratki chrzcinowe, ;-) a ta niespodziewajka cenowa bombowa.:-D
Polaa - też mnie wkurza ta pogoda, bo wyjść z moimi zasmarkańcami się nie dało.
Moje niestety zasmarkane, a że Gośka wczoraj chciała zaimponować dziadkom, że sama robi siku, to nawet zaczęła sama siadać na nocnik :szok::szok: Oby tendencja się utrzymała.;-)
Życzę miłego dnia i znikam do roboty.

Cześć dziewczyny:-)
Martolinka, spóźnione, ale szczere życzenia rocznicowe:tak::-):-)
AniaSm - super, że już za Wami chrzciny, że tak fajnie wszystko wyszło, no i bomba z tą pomyłką;-) Też takie lubię..:-)
Cleo - super, że Igi tak urzędował z dziadkami..no i z tą piersią fajnie, jak by Wam się udało..
Polaa, słoneczka życzę;-)
Ana, zdróweczka dla Twoich smarkatych:tak:
Mary, witaj "po latach":-)
Kilolku, Ty kochana uważaj na siebie..jeszcze macie troszkę czasu..
Lotka, gratuluję moda (wrześniowego:-D).
A u nas święta minęły dość fajnie..w niedzielę u teściówki (w ogóle nie ruszyła się z tapczanu, nie kiwnęła ani palcem, ale luz:cool:)..a w poniedziałek u moich rodziców..dzieci zadowolone z prezentów, Marta obkupiona w pampersy:-D, my wszyscy objedzeni:zawstydzona/y::-D

Dobry wieczór mamuśki ;-)
Witam się po baaaaardzooo długiej przerwie. Szczerze to nawet nie wiem jak długo mnie tu nie było. Odkąd jest z nami Młoda czas leci mi w ZATRWAŻAJĄCYM tempie :szok::-D
Pewnie wiele sie u was pozmieniało. Co do którejś nie zajrzę to widzę że kolejne dzidzie albo w drodze albo już na świecie... ho ho ho - ale sie porobiło... Bosko:tak:
witam kolejną córę marnotrawną ;-) i trzymam kciuki za pomyslny grudzień ;-) &&&&&&&&&

z tego co obserwuje, to bardzo owocny ten rok bedzie ;-) nawet na listopadzie jedna z "naszych" mamusiek ;-)
a wiecie zadzwoniła do mnie wieczorem pani z lokalu gdzie robiliśmy chrzciny i powiedziała że się pomylili jak podliczali rachunek bo nie odjeli mojej zaliczki i jutro się mam zgłosić po 200zł :-) , w sumie mnie obiad kosztował w lokalu 700zł
fajne takie pomyłki ;-)

Ale wczoraj padłam, chociaz i tak niewyspana, Tom spadl w nocy ze swojego łóżka - pierwszy raz mu sie to zdarzyło i była taka histeria, że wcale potem nie mogłam zasnąć i dziś znow ledwo zyje.... może kawa co pomoże.. oby :-)
lece dalej podczytywac :-)

dzien dobry

noc spokojna w miarę,Igi sie budził chciał cmokac ale sie tulił.Na razie bez ryków ,wrzasków...

Kilolku wytrzymaj jeszcze troszkę,już niedługo :-)
MArtolinka
Wszystkiego NAj z Okazji rocznicy :-)

Ania może jakieś foteczki z chrzcin NAm podrzucisz ??super ta pomyłka ,a PAni uczciwa z lokalu

Witajcie :tak:

zupełnie nie mam pomysłu na obiadek;-)zaproponowałam M makaron z truskawkami , ale zrobił takie oczy , że chyba by mi z pracy nie wrócił. Antoni ma wszczepiony chyba jakiś budzik bo wstaje już drugi tydzień 6.15
na listopadzie to chyba Mama Patryka prawda?

Ania jaka miła pomyłka i powiem Ci , ze za takie pieniazki szkoda w domu się "urobić":tak:
Kilolek jak dziś ciśnienie?
maxweel a jak dziewczynki? całkiem zdrowe?>
Lotka przypominam o fotce brzuszka;-)
Polaa moze jednak zaswieci słońce?:tak:
Ana udanego dnia w pracy!!

reklama
Witajcie :tak:

zupełnie nie mam pomysłu na obiadek;-)zaproponowałam M makaron z truskawkami , ale zrobił takie oczy , że chyba by mi z pracy nie wrócił. Antoni ma wszczepiony chyba jakiś budzik bo wstaje już drugi tydzień 6.15
na listopadzie to chyba Mama Patryka prawda?

Ania jaka miła pomyłka i powiem Ci , ze za takie pieniazki szkoda w domu się "urobić":tak:
Kilolek jak dziś ciśnienie?
maxweel a jak dziewczynki? całkiem zdrowe?>
Lotka przypominam o fotce brzuszka;-)
Polaa moze jednak zaswieci słońce?:tak:
Ana udanego dnia w pracy!!

ja cały czas pamiętam ;-) hihihi
wyjątkowa to na grudniu ;-)

cześć Kobietki:) oj dawnooo tu nie zagladalam:) widze ze juz zostalam odnaleziona:) Maxwell i lotka dzieki ogromne za pamiec:) i znowu listopad... jeszcze moglaby byc corcia:)
zapraszamy częściej ;-)

Do góry