reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Ja uciekam na spacer z kolezanka wiec mi tu sie prosze nie rozpakowywac juz dzisiaj wiecej :-p ja cale szczescie bede kolo porodowki jakby sie cos zaczelo dziac :-p:-D:-D:-D Kurde za kazdym razem jak czytam ze u nas jakas urodzila to mi sie ryczec chce ze wzruszenia....ach te hormony ..... to ja po swoim porodzie chyba bede beczec a beczec ...:-p

buziaki kochane :***

Anik trzymaj się mocno.
Dido super że sn a nie cc gratuluję i zazdroszczę że już wiesz bo ja sie dowiem dopiero w maju czy będę mogła jednak sn (zależy to od wagi Hanulki a ona duża rośnie i jak 4 kg to tylko cc).

Ale super że już następne maluszki majowe na świecie.Zazdroszczę troszkę że dziewczyny już tulą swoje słoneczka.

Z tym ryczeniem to mam podobnie...boje sie ze bede ryczec jak juz mala sie urodzi...Jak w sobote po falszywym alarmie poszlam do domu to tez mialam lzy w oczach ze to jeszcze nie teraz...ach te hormony!!!

to podjum już pewno zajętę:-D:-D:-D
pieszczoszka mam nadzieję że już się nie męczysz i masz malutką przy sobie
fiore bądźcie zdrowi
no to się zaczynamy sypać ale majówki jeszcze trochę trzeba zostać w dwupaku!!!!
mysiochomis oby wszystko jakoś dobrze się ułożyło życzę siły waszej rodzinie
elvie nie spiesz się
miłego dnia idę upiec chlebek :-)

Super ze dziewczyny juz "po":tak:Mam nadzieje ze fiore lepiej sie czuje niz po cc z V:tak:Pisala ze Leo maly,a moj siostrzeniec donoszomy wazyl 2500g,to i tak niezle Leo wazy:tak:
Pieszczoszka moze teraz odpoczac:tak:
Ja teraz zabieram sie za zamawianie rzeczy do szpitala:tak:Pranie juz wisi i sie suszy,juz pachnie w calym mieszkaniu(na balkonie za mocno wieje i co chwile mi spadaly ciuszki),pewnie jutro bede prasowac:eek:och jak ja nie lubie prasowania:no:
Dobra obiad zrobiony, teraz zabieram sie za zakupy na allegro,potem moze wyskocze z corka na krodki spacer:tak:

reklama
oooo ja tez bede chyba ryczec jak bobr jak mi polaza malego na piersiach po porodzie.... jak ogladam jakies programy o porodach to wlasnie w takich momentach rycze :) a co to bedzie jak swojego wlasnego synka zobacze....
....a tak mi sie przypomnialo...dzis mi sie snilo ze rodzilam, mialam cesarke i czulam jak mi wyciagaja dziecko i widzialam jak wyglada....do tatusia podobny...jestem ciekawa czy bedzie tak wygladal jak we snie :-)

Do góry