reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sleep :)**** Zaraz wstawię kilka fotek:D
Neciu dobrze że wszystko tak sie skończyło. Dzielne z Was dziewczynki.Dużo zdróweczka dla Małgosi ,oby szybciutko przybrała na waze i mogła się wtulić w mamine ramionka:****

reklama
Hehe a niby mówią, że ciąża i potem dzidziuś tp tyle wydatków, ze nic sobie juz nie mozna kupic a tu widze po swoim i po waszym przykladzie ze jest odwrotnie :-D my od kad maly sie urodzil kupilismy rogowke za gotowke z ubezpieczenia, telewizor na raty i teraz niedawno tez zmienilismy auto... niestety tez byl kredyt potrzebny ale wzielismy tyle zeby splacic juz tv i mamy jedna rate w takiej wysokosci jak do tej pory za tv i sprzet, ktory wzielismy na raty po slubie i juz splacilismy :-p

i jeszcze przedpokój wyremontowalismy :-p

Miq a jakie autko sobie upatrzyliscie jesli mozna wiedziec??

DSC00702.jpgDSC00728.jpgDSC00733.jpgDSC00751.jpgDSC00754.jpgDSC00685.jpg
A to moje szczęście:)

Widzę że też zmieniacie autko:) Moje szczęście się uparło na kombi bo na wakacje będzie cięzko się zmieścić. Szkoda mi troszke tego co mamy bo wszystko w nim jest na tip top zrobione a w tym co kupimy mimo że nowszy wiadomo może być różnie.

sleep cały ten zestaw razem z łóżeczkiem, bo liczyłam osobno to mi drożej wychodziło, tylko ten przybornik wiszący mi nie potrzebny
madziu mieliśmy opla vectre combi i taki sam chcemy, tylko nowszy kilka lat i kształt troszkę inny a i tam mieliśmy czarna skórę a tu jest jasna
właśnie mąż dzwonił-jutro jedziemy oglądać jupiii

jak nie znałam mojego Irka to nie cierpiałam combi, kojarzyly mi się z tymi co trumny wożą, a tu ktoregos dnia pod mój dom pojechał wowczas mój przyszły mąż własnie combi - prawie padłam, potem tamtego sprzedalismy bo już dziadziuś byl ale też opel vectra i kupilismy ten, ktory wczoraj sprzedalismy, ale wiedzialam, że w gre wchodzi już tylko combi - wszystko sie miesci, nie trzeba kombinować i po 3 latach jutro może kupimy nowy:)

jejku Igor jak mały model, wysyłałaś gdzieś jego zdj na konkurs?

Ostatnia edycja:
Miq nie chociaż już kilka osób mówiło że powinnam spróbować. W sumie nie myślałam o tym. :-) Dla mnie Igorek jest najpiękniejszy na świecie ale to chyba normalne:) Kazda mama tak powie o swoim dziecku:tak:
Dziękujemy bardzo za komplementy!!! :)

wow igorek jest cudnyyyyyy ;-) moze mu sie amelka spodoba ;-) :-D ale jak znam zycie juz zarezerwowany przez inn mamuske ;-)

hihi Atanku to już na szczęście nie te czasy kiedy rodzice wybierali :-) Powiem Wam że chyba będę zazdrosna o tego swojego słodziaka:) Obym nie była tylko zołzowata teściową hihihi

reklama
Tego się właśnie obawiam:) Nie chcę być jedną z tych opisywanych tu i tam jako wredna teściowa:-D Miejmy nadzieję że z czasem sie uspokoję:-) Bo to moje szczęście to w tej chwili cały mój świat:cool2:

Do góry