reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Was kochane :-)

Jestem, czytam Was cały czas ale nie mogę zebrać się za pisanie, wogóle to mam awersje do kompa i internetu w włączam go raz na 2 dni, po prostu odpoczywam od tego...

U mnie wszystko OK, czuję się dobrze, rano mam mdłości ale jak zjem śniadanie to przechodzą, brzuch jak narazie płaski ale więcej jem także pewnie niedługo zrobi się piłka :-D

Axarai gratuluję !!! Super, że córeczka, cieszę się razem z Tobą :tak:

Piranho dostałaś w końcu przesyłkę odemnie??

Gal mega &&&&&&&&&&&&&&&& za II kreski :-)

Cieszę się, że u Was wszystko OK, nie zapominajcie o mnie, ja tu cały czas jestem tylko rzadziej i mniej się udzielam. Trzymam za wszyskie staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wysyłam ciążowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:

reklama
Gal - w takim razie &&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte i czekamy na II kreseczki!!!
Andziak - należy się z urzędu!!! i tak musi być!!!
Truskafffka - jak tam mąż? jeszcze charcze i pociąga nosem?
Pirania - piaskownica zamykana to świetny pomysł, też taką kupię, bo mam kota, współczuję tych nocek i hardcorowego buntu 2-latka
Patrysiak - nareszcie koniec stresu!!!
Dido - boszsz...toż to już za chwilę... trzymam &&&&&&&&&&&&&& za szczęśliwe rozwiązanie sn
Daria - co słychać???
Miss - co z Tobą?????????

Andziak no baa jasne że się należy ;)
a Kubuś pięknie was rozpieścił...jajka urosły, ale za to ile radości i spokoju do domu wniósł :)
Mama no taka szkoła to super sprawa :) zazdroszczę pozytywnie :)
84misia witamy, rozkładaj kocyk :)
i pełen szacuneczek za przeczytanie wszystkiego :tak:
MissBella zwijam swoją porcję fluidków :)
rozumiem awersję..ale czasem się odzywaj bo z wałkiem będziemy gonić ;)
Tasha a wiesz, dziś się jeszcze z nim nie widziałam, wczoraj dostał antybiotyk, także jeszcze się kuruje..ale jego dni są policzone. Jak tylko dupka mu odżyje to na niego wskakuję:-D

Miss - no nareszcie, naskrob chociaż kilka słów od czasu do czasu, żebyśmy wiedziały, że wszystko ok
Misia - witaj i rozkładaj kocyk, jak mówi nasza cudowna Mama

Postaram się częściej pisać chociaż powiem Wam, że nic się u mnie nie dzieje ale tak mi z tym dobrze...
Nie jeżdzę do pracy, nigdzie prawie nie chodzę, czasami na zakupy. Cały czas siedzę w domu albo w ogrodzie i na podwórku i jestem najszczęsliwsza na świecie, że NIC NIE MUSZĘ :-)

Pozdrawiam Was gorąco

Idę do kuchni po banana bo mnie taka ochota naszła, że nie wytrzymam jak go nie zjem ;-)

Od następnego cyklu zaczynam kombinować :-) Jak na razie przygotowuje się testy już kupiłam i zobaczymy jak nam pójdzie :happy: Puki co rozeznaje się w temacie i liczę, sprawdzam w kalendarzu i staram się zdecydować na jakąś metodę a może kilka na raz da lepszy rezultat zobaczymy, póki co na razie jestem na etapie planowania bo tak na prawdę to chciałąbym zafasolkować między czerwcem a listopadem ;-) ale zobaczymy czy damy rade.

witam sie i ja
czytam czytam caly czas tylko nie pisze bo szukam jakiegoś ginekologa zeby sie dostac w polsce to jak ma dobre opinie to terminy polowa maja ;/ a jak zle to wolny ale to sie isc do takiego nie chce;/ bo chcialam poznać plec żebym wiedziała czy segregować ciuszki dla chłopca czy dla dziewczynki ;/bo do porodu juz raczej do polski nie pojadę:-(jutro chyba wkoncu zacznę się pakować do polski :-pale u nas sie rozpadało;/

dido to teraz czekamy tylko na wiesci :)

Axari ogromniaste gratulacje.Super wiesci .Tobie też Jonas sie sprawdził coś jednak w tym jest(mam nadzieje)
Gal w przerwach na spanie i haftowanie kciuki zaciskam ile wlezie.
Andziak jeśli czujesz sie jak ja to wspólczucia.
Dziewczyny w pracy mówią że jestem blada z odcieniem zieleni,chwilami nie jestem w stanie pracować.
Krakersy nie pomagają.kliknęłam tą branzoletkę na nudności tylko w niej nadzieja:eek:
Trzymajcie sie cieplutko.

reklama
Do góry