Aż mi serce szybciej zabiło..., że u Ciebie to był dobry znaku mnie bóle jajników były objawem ciązy![]()
reklama
A ja się zastanawiałam o co chodzi z tym nawiasemgoko przy @ termin najbliższej spodziewanej, w nawiasie który to cykl starań o fasolkę![]()
Oby było szczęśliwe, to wyczekujemy kochana? A kiedy planujesz testować? Wytrzymasz do 24 ??? :-)
Wytrzymam, myślę ze jesli mi sie @ będzie spóźniac to dopiero ze 3-4 dni po terminie bede testowac bo o tyle mi sie owulacja przesunęła
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Agnieszko nie czekałam na pierwszA @ jeszcze jej nie było. Dostałam przykazanie od lekarza, że mam zacząć od razu gdyż organizm sam się oczyścił a to był dopiero początek 5 tc jak straciłam. Mierzę temp i sprawdzam śluz i wydaje mi się że owulka była. lekarz mówił że zawsze zaleca takie działanie pacjentkom i w 90% ta następna szybka ciąża przebiega prawidłowo i bez komplikacji, a jak organizm nie będzie chciał nie będzie gotowy to po prostu nie zajdziesz. Warunkiem jest brak zabiegu poronienie kompletne lub całkowite jak kto woli to nazywać.

A
agacynda
Gość
Dziewczyny wstrzymujcie się do terminu @ albo nawet kilka dni po, bo się niepotrzebnie nakręcacie a później może (tfu tfu tfu) przyjść rozczarowanie.
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Że też natura nie dała nam jakiegos sposobu żeby od razu wiedzieć czy się udało czy nie...

reklama
A
agacynda
Gość
No Bzibziok tak zdecydowanie lepiej.