reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Aż mi serce szybciej zabiło..., że u Ciebie to był dobry znak :) Jak szukałam w necie czy to może być objaw ciąży to mi wyskoczyło, że może to być objaw ciąży pozamacicznej, więc wolałam dalej nie szukać i nie czytać...

mnie jajniki bolały w od dnia owulacji a test robiłam dwa dni po terminie spodziewanej @ i wyszły dwie grube krechy .

reklama
Agnieszko nie czekałam na pierwszA @ jeszcze jej nie było. Dostałam przykazanie od lekarza, że mam zacząć od razu gdyż organizm sam się oczyścił a to był dopiero początek 5 tc jak straciłam. Mierzę temp i sprawdzam śluz i wydaje mi się że owulka była. lekarz mówił że zawsze zaleca takie działanie pacjentkom i w 90% ta następna szybka ciąża przebiega prawidłowo i bez komplikacji, a jak organizm nie będzie chciał nie będzie gotowy to po prostu nie zajdziesz. Warunkiem jest brak zabiegu poronienie kompletne lub całkowite jak kto woli to nazywać.:tak:

to ja tez nie będę czekać :) w piąte ide do lekarza jak powie ze wszystko ok to nie czekam tylko działam :) nawet jeżeli powie ze trzeba odczekać .. co ma byc to będzie .

Agnieszko taką radę dostałam od świetnego lekarza w szpitalu. To prawa reka ordynatora. Poszłam do kontroli tydzien po wyjściu ze szpitala do innego lekarza a Pani dr powiedziała mi, że mogę zacząć starania za pół roku i czy rok...tak, że nie słuchaj bzdur. jeżeli zabiegu nie było możesz zacząć staranka :tak:

Dodam jeszcze, że mierz temp jeśli możesz :-)

Agnieszko taką radę dostałam od świetnego lekarza w szpitalu. To prawa reka ordynatora. Poszłam do kontroli tydzien po wyjściu ze szpitala do innego lekarza a Pani dr powiedziała mi, że mogę zacząć starania za pół roku i czy rok...tak, że nie słuchaj bzdur. jeżeli zabiegu nie było możesz zacząć staranka :tak:

Dodam jeszcze, że mierz temp jeśli możesz :-)

aż mi się cieplutko na sercu zrobiło :)

z tym mierzeniem temperatury to zaczne , tylko nie czaje zbytnio o co chodzi nigdy tego nie robiłam , jak jest skok tempki to jest owulacja?

Laleczki jak Wam się Wasi mężczyźni oświadczali?

Bo ja cały czas czekam i się zastanawiam jaką mój A obierze strategię :p

Agnieszko napisz mi swojego maila w prv wiadomości to wyslę Ci broszurkę co dostałam od bzibzioka :-)

Aguś mój zrobił to w Boże Narodzenie prosił też rodziców.:tak:

Ja nie wiem czy chciałabym, żeby Mój A pytał rodziców hihihi chciałabym sama im to zakumonikować dzwoniąc z płaczem do mamy hahahahahah

hehhe.... oj to był wieczór...
czwartek wieczór, w piątek rano miałam mieć egzamin z ortopedii...przyszedł niby na chwilę mnie odstresować i życzyć powodzenia na egzamin:) poszedł do przedpokoju ubierać się już niby do wyjścia, ja coś tam doczytywałam w pokoju w notatkach a tu patrze wraca... siada mi na tych notatkach i wyciąga pudełeczko z pytaniem czy za niego wyjdę.. słowa nie mogłam wydusić więc jakimś pisko-nieskoordynowanym dźwiękiem odpowiedziałam "tak" hehe... posiedział jeszcze chwilkę i poszedł a ja zostałam przed egzaminem z pierścionkiem i miałam już po nauce heheh
przez to egzamin z ortopedii i zaręczyny zapamiętam na zawsze hehe totalne zaskoczenie:)

Ostatnia edycja:
Wiesz ja miałam przed moim małżem narzeczonego który zrobił suuuper zaręczyny niespodzianka wyjazd i takie tam cuda, a po 7 latach razem puscił mnie kantem. Zdradził ot i wszystko tak, że za tym drugim razem chciałam skromnie :-):tak:

reklama
Do góry