reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziecię moje zasnęło to mam chwilke dla siebie:-)

dziekuje za miłe przyjęcie:* mam nadzieje że rozgoszcze tu na dłużej, bo razem zawsze raźniej no nie:)

Patrysia trzymam mocne kciukasy za wizytę!!
Andziak super, gratulacje!!!!
Truskaffka a bierzesz jakies leki na wywołanie owulacji?bo nie doczytałam jeszcze wcześniejszych postów..

reklama
AndziaK ciesze sie! Niech Ci mala zdrowo rosnie w brzuszku:tak:
Mama sernik chlodzi sie w lodowce. Geba mi sie cieszyla jak rozpuszczalam te wszystkie jajeczka, monety zajaczki i inne diabelstwa , ktore dzieci na zajaca podostawaly:-D Oni raczej nie jedza czekolady a na polewe jak znalazl.

Kaarinka witaj i zapraszamy do wspolnego planowania plci :-)
Andziak super ze wszystko w porzadku i skoro czujesz ze to dziewczynka to napewno tak bedzie :tak:
Axarai wow:szok: jaka laska, i ty masz juz dwoch nastoletnich synow :szok: to niemozliwe :no: poglaskaj Adusie od forumowej ciotki :-D
Truskafffka kochana jestes :-) milo ze ktos jeszcze wierzy. podoba mi sie twoje nastawienie bo widze ze tez nie masz latwo z zajsciem a pomimo tego nigdy sie nie rozczulasz nad soba :tak:

kaarinka, u mnie po ciąży pojawiły się problemy z prolaktyną (podniesioną na szczęście miałam tylko tą po obciążeniu, tzw. prolaktynemia czynnościowa), jestem niemal pewna, że u Ciebie to ten hormon jest problemem (wydłuża cykle i czasem sprawia, że są bezowulacyjne co sugerowałyby ujemne testy, obniża progesteron, kiedy jest go dużo to może pojawić się wypływ mleka). Polecam Ci z całego serca B-Complex z witaminą B6 o dziennej dawce 100 mg (można zakupić na Allegro, w aptekach raczej się tego nie dostanie, witamina B6 inhibituje prolaktynę, poprawia owulację i zwiększa ilość progesteronu w fazie lutealnej, u mnie pod jej wpływem kreski testowe na testach owulacyjnych zaczęły ciemnieć) ale w Twoim wypadku sprawdziłabym hormony gdyż może będzie potrzebny Bromergon albo inny lek na zbicie prolaktyny. Ano udało się i druga będzie córcia :-), nie ukrywam, że zastosowałam parę tricków by dopomóc losowi :-)

tasha, no to już niedługo zobaczysz się z córcią, znów wysyp wizyt będzie :-)

Czarodziejko, bardzo dobrze, że kupujesz ciśnieniomierz, ja mam i czasem sprawdzam co i jak.

Andziak, gratuluję zdrowej córeczki! ...bo że to córeczka to my już wszystkie tu dobrze wiemy! :tak:

Truskafffko, spałam 5 godzin z pobudkami i 2 wizytami w WC więc wynik lepszy jak wczoraj :-D

Zaraz próba uśpienia synka ale jak znam życie to Krzysiu znów ma inne plany na dziś :-D

witam wszystkich:-)
aneczka gratuluje udanej wizyty i coreczki;-)
ktos teraz bedzie testowal chyba gal co?
patrysia trzymam kcuki zeby sie dzis pokazala pipulka :tak:
ja lece dalej na zakupy nic dostac nie moge;/ milego dnia wszystkim...
a zapomnialam jagienka super pyziunia z twoje Laury jak bym moja Nadie widziala:-)
a jeszcze axari super figurka chyba mam większy brzuszek;p

KInga dziekuje a Ty w tym miesiacu czekasz na 2 kreski czy ten odpuszczony? bo ja czasami sie gubie, ktora co kiedy i jak... ale staram sie ta niewiedze korygowac
wink2.gif
my tylko marzec odpuściliśmy. Teraz staramy się z mężem nadal.. aż w końcu kiedyś się uda! :) mamy czas. Jedynie co to różnica miedzy dziecmi bedzie u nas wieksza bo Fiol coraz to starszy...ale to mi nie przeszkadza już.
tak wiec kciuki 3majcie:)
Tak samo ja bardzo 3mam za WAS:)

axarai
ślicznie wyglądasz! ciąża ci służy :happy: pozdrawiam
jagienko śliczne zdjecia córuni:)

a mój syn dziś miał mecz i wygrali puchar z grupą:)))))!!!!!! :-) dumna jestem!

reklama
AndziaK- ja tam tez inaczej u Ciebie nie zakladam nic Tylko ze to corcia:)))))))))!!!!
Najwaznijesze ze rozwija sie prawidlowo! I niech tak zostanie:)

Patrysiu- mocno sciskam...pewnie juz jestes u gina:)))))

Kinga- i za ciebie Kciuki nieustanie!!!!!!!

Bylam z Maksiem na polku...pograbilam troche...dotlenilam sie a teraz najchetnie poszla bym spac:)

Do góry