reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pirania, Axarai - a ja mam termin 25 kwietnia, więc też blisko Was:-)
Patrysia - w takim razie mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszą wizytę, oby dzidzia pokazała kim jest!!! no i oczywiście za dziewczyneczkę, skoro masz 2 łobuziaczków!!!
Karinka - witaj i rozgość się!!!

reklama
Zaglądam:))))
Dziewczynki bardzo Wam dziekuje za troske..Bardzo , bardzo!!!!
Tasha- tak sobie wczoraj pomyslalam ze to moze od niskiego cisnienia ale cholewcia nie mam cisniomierza!!! Nigdy nie mialam z cisnieniem problemow.Jednak dzis malz jedzie i kupi bo juz nie jestemy mega mlodzi..nie mam po 20 lat wiec warto by sie zaopatrzyc w takie urzadzonko.
Tusiu skarbie od serducha to nie szlo raczej...
Mysle zeby isc zrobic sobie ogolnie krewke i hormony..
Dzisiaj czuje sie dobrze..tylko senna nieco jestem! Potem pojde troche z maksiem na polko dotlenic sie:)))

Patrysiu- Sciskam grabki za dziewczyne maline..ale z tylu glowy czuje ze Ona juz jest!!!!
393500_301965109814824_169274433083893_1295105_2064272108_n.jpg

Axarai- Boshe ale z Ciebie laska!!!!!! No doprawdy czwarta ciaza ja Ty masz cialo jak nastolatka:)
Tylko pogratulowac
Twoja pociecha stojaca obok urode ma jak dziewczynka...sliczny jest:))))

Andziak to Gratulacje!!! I jakie przeczucie jak zobaczyłaś? Ja od razu czułam, że to dziewczynka, a najlepiej po profilu:-D
Czarodziejko dopiero doczytałam, że się strach najadłaś:szok: Ja to też miałam takie wizje, jak mnie wieczorem serce bolało, że umrę w nocy, i Kacuś mnie znajdzie:szok: A Kacuś faktycznie buzie ma jak laleczka, i nawet jak ma czapkę i włosów nie widać, to i tak wszyscy myślą, że dziewczynka:-D

Witam, wiosna na zewnątrz...milej od razu na serduchu :)

Piranha tak tak kuszę piwkiem takim specjalnym bezalkoholowym:cool2:
wytrzymała bestyjka z ciebie, mam nadzieję że nieco pospałaś ;)
Mrzycielka wcieraj krem, zaciskam kciuki za cudowny koniec cyklu :) czekanie jest ciężkie, ale damy radę, ja wierzę że możesz zobaczyć II kreski niebawem :)
Noemi ja tabletki odstawiłam w połowie grudnia, pierwszy cykl przeleciał ok, a potem szopka się zaczęła-drugi cykl never endging story zakończony ostatecznie wywołaniem @ (bez owulacji) i teraz trzeci cykl...też bez owulacji. Szopka normalnie:confused2:
Więc łączę się w walce o owulację:tak:
Mama dzięki wielkie Kochana, padam do stópek :happy:
Jagienka śliczna ta Twoja pyzunia :)
Czarodziejka, kurczem to stracha sobie napędziłaś..dobrze że badania zrobisz
Misia oj tak tak, rozumiemy i wspieramy ;)
Tasha to mój drugi cykl obserwowany, przy czym poprzedni trwał ponad 60 dni..
w sumie mam teraz trzeci cykl po odstawieniu tabletek anty. Myślę że pierwszy cykl był ok, i podejrzewam nawet że owulka była (ból chrakterystyczny) potem drugi cykl -tak jak pisałam Noemi-zakońćzony wywołaniem @ i teraz trzeci cykl...
Staraliśmy się w tym cyklu pierwszy raz..bezskutecznie niestety przez brak ow...
Patrysia Super, mam nadzieję że kruszynka się ujawni :) trzymam kciuki i czekam na wieści :)
MissBella rozumiemy ten ból...ehh hormony ciążowe, ten pierwszy trymestr męczący..ale tak jak Piranha pisze, zaraz poczujesz się lepiej :)
Kasia już niebawem będziesz nam sie chwalić II kreskami :) trzymam kciuki&&&&&&
Kaarinka :) witaj, rozkładaj kocyk :)
Axarai o tak tak, kwitniesz w ciąży :)
Andziak :D piękne wieści, niech malutka rośnie sobie dalej zdrowo i ujawni się jak najszybciej ;)

reklama
Do góry