reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Oluśka Celka też fajne bryczki.
No fakt,że każda zwraca uwagę na inne cechy a idealnych albo nie ma tzn byłby gdyby złożyć ze 3 do kupy albo gdybyśmy go same zaprojektowały albo cenowo kosztuje zbyt wiele.
Ja miałam dla Zuzi 4 wózki,średnio co 4miesiące był kupowany inny
Zobacz załącznik 456865Zobacz załącznik 456866
No i po nich jeszcze były dwie spacerówki: ABC Design Giro i Inglesina Zippy
Całe szczęście teraz dylemat z głowy,wózek zaklepany do tego podoba mi się
Podoba mi się ten jasny wózeczek

Sonka śliczne te bodziaki.Fajnie wiedzieć już dla jakiej płci się kupuje.

A to mój najświeższy zakup

Uploaded with ImageShack.us

Mallinowa a widzisz bo ja przeczytałam że mutsy transporter, a że spacerówka to już nie :-D
sonkaa aguga śliczne te ubranka! Ja już trochę nakupowałam, ale teraz postanowiłam się wstrzymać do poznania płci, no chyba że coś mnie naprawdę urzeknie :tak: A tak jest prawie ze wszystkim :-D

ppppppppppppp 001.jpg
A ja wczoraj bylam na zakupach z siostrą trochę wózków pooglądaliśmy i jak tozobaczylam to sie nie moglam powstrzymać:-p
Mam nadzieje że sie przyda :tak:

aguga - słodziaczki :-)

patrycja - śliczności - też się tak bawiłam z Majką :-)

bellka - mnie też tak co i rusz coś urzeka, że po prostu nie mogę ... :-D

ja jeszcze nic nie kupiłam, dzielnie czekam do poznania płci, ale jak patrze na te cudeńka co wklejacie to aż się rozczulam
a sukienusia cudna:-D

Ale śliczności nakupowałyście :tak: Ja dziś musiałam się powstrzymaywać przed kolejnym zakupem... Mam upatrzony śliczny komplecik i znając siebie pewnie go kupię :-D Do tej pory (ponieważ już nie mogłam się powstrzymać) kupiłam dwa kombinezoniki i 2szt body, ale foteczki wkleję dopiero jutro.

reklama
Eliana​ no to czekamy na fotki.A rozmiar kombinezonu to jaki brałaś?Ja mam jeden na jesień roz 56,a na zimę to wezmę już na 62-68

Do góry