reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
przyszedł rampersik, ciesze się jakby to coś dla mnie było, swoją drogą te rozmiary z Babaluno są duże a niby 56

Ael a co Ci? osłabienie jakieś?

Może chwilowe, poza tym wnerwianie się na głodniaka też dobrym pomysłem nie było :p
Ale już jest lepiej, wrąbałam dużą michę płatków z mlekiem trochę poleżałam jak mały spał i jest git. Głowa tylko trochę boli.

uu.. biedny wiktorek.. Boli go to?

Nie boli, bo dostaje przeciwbólowe kropelki i jest uchachany i rozgadany :-)

Ael tak na przyszłośc to powinnaś mieć w domu maść z antybiotykiem i jak tylko zobaczysz, że paluszek robi się czerwony to smaruj 2x dziennie. Amelcia miała wrastające paznokcie i bardzo to jej pomogło, obeszło sie bez wizyty u pediatry. Biedulek Wiktorek, pewnie teraz bardzo cierpi :(.

Mam maść z antybiotykiem, wcześniej jak raz zebrała się ropa wycisnęłam ją, i smarowałam antybiotykiem i psiukałam octeniseptem. A teraz to ja nie wiem, w sobotę myliśmy go nic nie było, nawet palec nie był popuchnięty czy czerwony. Wczoraj rano przebieraliśmy go jak się obudził, ja patrzę a tu taki bąbel wielki, ropa zeschnięta, okropieństwo.

Doniu pokaż zdjęcie waszej trójeczki, Amelki, Ciebie i tatusia, bo tatusia to jestem ciekawa, bo mała taka egzotyczna uroda :-)

zapomniałam dodać że bardzo się cieszę że znalazłam te forum, pozdrowienia

Witam serdecznie :-)

A tak wygląda mła młódź z bolącymi dziąsłami i paluszkiem roześmiana :-)

Zobacz załącznik 458601Zobacz załącznik 458602

ja też jestem przerażona, chyba coś położna pokazuje co?sleep a na szkołę rodzenia chodziłaś?
a to rampersik

Załączniki

• DSC00621.jpg
    DSC00621.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 45
rampers słodki:) Nie chodziłam do żadnej szkoły. Mi się wydaje jednak, że nie ma takiej rzeczy przy dziecku której matka nie opanuje w chwilę. Kto jak nie my, nie?;) 'tak mi się wydaje...:/

Ael: Jaki on duży! jeszcze chwila i będzie ci chodzić:)

Miq nie pokazuje mi tych ciuszków dziewczyńskich, bo gnębie Pawła o dziewczynkę :-D
A rampersik śliczny! Ja w ogóle na dziecięce dla dziewczynek ubranka patrzeć nie mogę, są takie cudne :-)

Sleepy wypluj te słowa o chodzeniu!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
sleep no mam taka nadzieję
Ael fajnie by było, mały by się opiekował siostrzyczką:tak: nigdy nie przepadałam za różem, ale teraz jak oglądam to nie mogę się oprzeć, na pewno mała pędzie miała parę różowiutkich ubranek, tylko gdzie moja wyplata he he

Do góry