reklama
sleepyhead9996
Fanka BB :)
kwiat: jestem przerażona jak patrzę! Mam nadzieję, że zrobi mi jakaś położna szybki kurs w szpitalu;P
miq: chwal się!
miq: chwal się!
Ael a co Ci? osłabienie jakieś?
Może chwilowe, poza tym wnerwianie się na głodniaka też dobrym pomysłem nie było
Ale już jest lepiej, wrąbałam dużą michę płatków z mlekiem trochę poleżałam jak mały spał i jest git. Głowa tylko trochę boli.
uu.. biedny wiktorek.. Boli go to?
Nie boli, bo dostaje przeciwbólowe kropelki i jest uchachany i rozgadany :-)
Ael tak na przyszłośc to powinnaś mieć w domu maść z antybiotykiem i jak tylko zobaczysz, że paluszek robi się czerwony to smaruj 2x dziennie. Amelcia miała wrastające paznokcie i bardzo to jej pomogło, obeszło sie bez wizyty u pediatry. Biedulek Wiktorek, pewnie teraz bardzo cierpi.
Mam maść z antybiotykiem, wcześniej jak raz zebrała się ropa wycisnęłam ją, i smarowałam antybiotykiem i psiukałam octeniseptem. A teraz to ja nie wiem, w sobotę myliśmy go nic nie było, nawet palec nie był popuchnięty czy czerwony. Wczoraj rano przebieraliśmy go jak się obudził, ja patrzę a tu taki bąbel wielki, ropa zeschnięta, okropieństwo.
Doniu pokaż zdjęcie waszej trójeczki, Amelki, Ciebie i tatusia, bo tatusia to jestem ciekawa, bo mała taka egzotyczna uroda :-)
zapomniałam dodać że bardzo się cieszę że znalazłam te forum, pozdrowienia
Witam serdecznie :-)
A tak wygląda mła młódź z bolącymi dziąsłami i paluszkiem roześmiana :-)
Zobacz załącznik 458601Zobacz załącznik 458602
sleepyhead9996
rampers słodki
Nie chodziłam do żadnej szkoły. Mi się wydaje jednak, że nie ma takiej rzeczy przy dziecku której matka nie opanuje w chwilę. Kto jak nie my, nie?
'tak mi się wydaje...:/
Ael: Jaki on duży! jeszcze chwila i będzie ci chodzić
Ael: Jaki on duży! jeszcze chwila i będzie ci chodzić
Miq nie pokazuje mi tych ciuszków dziewczyńskich, bo gnębie Pawła o dziewczynkę 
A rampersik śliczny! Ja w ogóle na dziecięce dla dziewczynek ubranka patrzeć nie mogę, są takie cudne :-)
Sleepy wypluj te słowa o chodzeniu!!!!

A rampersik śliczny! Ja w ogóle na dziecięce dla dziewczynek ubranka patrzeć nie mogę, są takie cudne :-)
Sleepy wypluj te słowa o chodzeniu!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
miq
sleep no mam taka nadzieję
Ael fajnie by było, mały by się opiekował siostrzyczką
nigdy nie przepadałam za różem, ale teraz jak oglądam to nie mogę się oprzeć, na pewno mała pędzie miała parę różowiutkich ubranek, tylko gdzie moja wyplata he he
Ael fajnie by było, mały by się opiekował siostrzyczką
nigdy nie przepadałam za różem, ale teraz jak oglądam to nie mogę się oprzeć, na pewno mała pędzie miała parę różowiutkich ubranek, tylko gdzie moja wyplata he he
Podziel się: