reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

moje drogie panie powiem tak jak Lamia kiedyś ocipiałam ze szczęścia :-D dziś po raz pierwszy trzymałam na rękach moją ślicznotkę i karmiłam butlą :)

ale oczywiście córunia tatunia albo tatuś córuni :-D

Zobacz załącznik 458632Zobacz załącznik 458633Zobacz załącznik 458634

ael rośnie ci ten chłopak rośnie w oczach

miq śliczny ten rampersik

natkusia w domku zawsze lepiej i widzisz po usg zawsze jakoś człowiek spokojniejszy

sleep jak tam wymyślisz co jakiś poród albo co żeby nam się nie nudziło? :p

reklama
necia: ja mam wymyślić?:p Na poród to musicie poczekać jeszcze półtora tygodnia.. no niestety:) Chyba że by liczyć dzisiejszy lam;) Ktoś ma jakieś wieści? Bo mi już głupio ją męczyć znowu;P
A mała wygląda jak aniołek:) Jeszcze taka poświata na niej od słoneczka..:)

Ael: A czemu mam pluć? Ja nie umiem;P

Porobiła minki do nas, popatrzyła troszkę, pouśmiechała się :-D ale jest taka drobiutka i lekka, ale lada dzień mają ją zabrać z inkubatorka na łóżeczko już :-)

reklama
Do góry