reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamia GRATULACJE :-)
Witam się i ja wieczorkiem. Dzisiaj już w pracy byłam, więc w dzień mogłam zapomnieć o forum. Nie wiedziałam jak się nazywam tyle pracy było. Ale to dobrze - nie miałam czasu na pesymistyczne myśli :-p

reklama
Necia - cudowna ta Twoja malutka! :-) Właśnie się dokopałam do fotek...
(powoli nadrabiam, ale macie pisane :-p)
Donia - Twoja córa też jest piękna! Już wiadomo skąd ciemna karnacja ;-) Do tatusia podobna :-)

Donia ależ masz małża przystojnego fiu fiu :-) teraz już wiadomo skąd u Amelki taka piękna karnacja :-) a już podejrzewałam Cię o solarium u małej hhihi ;-) :* dla babyboomowej chrześnicy mej :-)

Lamia gratulacje piękna dziewczynka
i jakie w końcu będzie imie nosić ? :-p

Neciuszka to już coraz bliżej domku jesteście z małą :-) fajna kruszynka :-)

Aga, magda dziękuję :) z każdym dniem jesteśmy coraz bliżej domu, choć prawie wychodzę z siebie to pokój prawie gotowy ten gdzie łóżeczko będzie stało doczekać się nie mogę aż je złożymy :-)

donia fiu fiu małża masz fajnego nie ma co :tak:

Necia jeszcze chwila i będziecie mieć Małgosię w domku :)
Śpieszno jej było na świat, więc musicie jeszcze chwilkę poczekać ;-)
Ale z tego co opisujesz to chyba nie będziecie czekać długo.
Robi duże postępy :tak:

Aga robi robi zaskakuje nas z każdym dniem, z tego co dziś mówili nam to tak naprawdę do wyjścia do domu brakuje jej pełnego żywienia i lepszych wyników bo jakaś niedokrwistość jej wyszła teraz to dają jej leki.

reklama
Necia i dobrze, że jest w dobrych rękach. Niech ją doprowadzą do takiego stanu, żeby mogła normalnie i bezpiecznie mieszkać w domku. I Wy też będziecie spokojniesi jak będziecie wiedzieli, że już możecie ją zabrać, bo już jest wszystko ok. Czas minie szybciutko. Patrz Łucja Fasolki już jest w domku ;-) Ani się obejrzycie, a zabierzecie Małgosię do domu.

P.S. Necia w którym ty miesiącu urodziłaś małą? Bo miałam przerwę od forum i nie pamiętam :(

Do góry