reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć kobitki :*:*:*:*:*

Lamia GRATULACJE :*:*:*

Neciuszka cieszę się że Małgosia jest taka dzielna! Ucałuj ją od ciotki :)

Fasolka pokazuj zdjęcie malutkiej :)

Ael ten Twój Wiktorek to rośnie jak na drożdżach !! Zobaczysz że szybko zacznie chodzić :p

Donia no no ta Twoja córcia to będzie łamała serca .... :p

Sil jak tam postępy na budowie ??:> :>

Fifka odpocznij jeśli tego potrzebujesz ale zobaczysz wrócisz szybciej niż myślisz :) :*:*

a z tego co u mnie ... :p nareszcie dostałam umowę o prace i szkole się do 13 czerwca :D
zrobiłam badania na toksoplazmoze i przeciwciała różyczki :) wszystko w jak najlepszym porządku , więc teraz czekam aż okresik się skończy i do dzieła :)

reklama
Laluś, gdzie byłaś, jak Cię nie było?

Olcia, a no dziś zalali nadproża, jutro będą zalewać do końca i szalować pod płytę :)

Truskawcia super wiadomości z ta pracą GRATULUJĘ!!! i oby Ci się tam wiodło :tak:

Magd@ dziękuję za komplementy w imieniu męża, teraz rozumiesz dlaczego musze szybko usunąc ha ha ha :-D

Donia no to faktycznie szybko usunęłaś bo ja już się niestety nie załapałam :p

A ja dziś wybrałam się z koleżaneczką na kawę i skończyło się na mega dużym deserze bananowym!!! Pyyyychaaa!!!! Nigdy nie schudnę :-p a tak poza tym pogadałyśmy, wymacałam jej brzuszek bo też w ciąży jest i jakoś od razu mam lepszy humor po takim relaksie...

reklama
Do góry