reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
I apeluję raz jeszcze o żółtą część od koparki naszej- bo bez niej Miesia nie interesuje, woził w niej klocek a teraz się nie da cholerka Jakbyście znalazły piszcie- odbiorę we wrześniu:-D:-)

sprawdzałyscie czy dzieciaki nie wrociły z zupełnie innym zestawem zabawek ? :laugh2::rofl2:

i jezioro sulejowskie to juz pewne na 100% tak? :-D ciekawe jak wygląda jezioro :sorry:

o rany! ale wenę wczoraj miałyście:szok:ja padłam po 22 z Mają - obudziła się z przeraźliwym rykiem i trwało to z 10 min zanim się uspokoiła...położyłam się z nią i poległam. Powtórka z ryku o 3.30...Nie wiem co jest, może zęby? A może też odreagowuje?
Madzioolka Maja jest cudna na tym łosiu!!! A filmiki super!!!Nawet mój małż się załapał;-)
nutria A sytuacją z Basią był zaskoczony, ale przyznasz, że super sobie poradził, co?;-)

zdjęcia zabawek, które zostały:

IMG_5622.jpgIMG_5621.jpg

Załączniki

• IMG_5621.jpg
    IMG_5621.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 32
Aestima to T mnie męczył żebym zapytała więc dla świetego spokoju pytałam, bo patrzył czy napisałam

Trasia to moje zabawki (jabłko i maczuga), całkowicie o nich zapomniałam, ale Majce jakos specjalnie ich nie brakuje :)

Maczuga:-D My na tą zabawkę ( też mamy) różdżka mówimy:-)
Madzioolka ,a to dlatego, że my Przy T. z Trasią żartowałyśmy sobie, że rano jedziemy, nie płacimy- pewnie się przejął, że my tak na serio:-):rofl2:

trasia daj spokój, poczekaja do września :) Maja ma tyle zabawek że sma nie ogarnia, na pewno nie zatęskni za tymi :)

Jejku dziewczyny tak starsznie żałuję że mieszkamy tak daleko od siebie i nie możemy się częściej spotykać, na zlocie było tak fajnie :):):)

reklama
Do góry