reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Monico-buziak doleciał-dziękuję :-)
Pirania-ufff,no w końcu jesteś
co do Krzysia to jedno słowo- KONSEKWENCJA a rezultaty będą szybciej niz myslisz
no ginka mówiłam,żeby ten cykl spróbowac bez pregnylu..chce zobaczyc czy ja w ogóle zareaguję na Clo...i po usg się okaze czy bedzie pęchol jakie endo...przez ten długi week to i lekarze w przychodni maja wolne-są dyżury w szpitalu wiec chyba nie mam wyjścia
cieszę się ,że nadal szamasz owsiankę
Pirania-ufff,no w końcu jesteś
co do Krzysia to jedno słowo- KONSEKWENCJA a rezultaty będą szybciej niz myslisz

no ginka mówiłam,żeby ten cykl spróbowac bez pregnylu..chce zobaczyc czy ja w ogóle zareaguję na Clo...i po usg się okaze czy bedzie pęchol jakie endo...przez ten długi week to i lekarze w przychodni maja wolne-są dyżury w szpitalu wiec chyba nie mam wyjścia

cieszę się ,że nadal szamasz owsiankę

mama05
prrrryy szaaaalona :))
Monico-jedziemy do Stronia śląskiego
więc trochę w bok od Ciebie
ale w sumie bliżej niż teraz mam do Ciebie
a tu nasza kwatera
Górna Chata - Stronie Śląskie, noclegi Stronie Śląskie, noclegi Czarna Góra, Czarna Góra
więc trochę w bok od Ciebie
ale w sumie bliżej niż teraz mam do Ciebie
a tu nasza kwatera
Górna Chata - Stronie Śląskie, noclegi Stronie Śląskie, noclegi Czarna Góra, Czarna Góra
kociatka
Fanka BB :)
Hej hej
Podczytuje i kibicuje:-)
Qrcze, nie potrafie czytac tych wykresow:-( No nic, sprobuje cos podczytac na necie, moze sie dowiem o co w tym wszystkim chodzi...
Pytanie do mam/przyszlych mam coreczek, ktore mialy w domu chlopaczkow - czy te corunie byly planowane zgodnie z tym zasadami ktore opisujecie? Czy "tak szczesliwie wyszlo"?
Z gory dziekuje i pozdrawiam
Podczytuje i kibicuje:-)
Qrcze, nie potrafie czytac tych wykresow:-( No nic, sprobuje cos podczytac na necie, moze sie dowiem o co w tym wszystkim chodzi...
Pytanie do mam/przyszlych mam coreczek, ktore mialy w domu chlopaczkow - czy te corunie byly planowane zgodnie z tym zasadami ktore opisujecie? Czy "tak szczesliwie wyszlo"?
Z gory dziekuje i pozdrawiam
samana
Zaangażowana w BB
Mama a Ty planujesz dziewczynkę czy ogólnie chcesz dzidzię?Piranha Ty to potrafisz mnie pocieszyć:-)jeśli to taki zakres czasu to mogło się udać:-)nawet jak ouwlka mi się przesunęła o jeden dzień to powinnam się załapać w tych ośmiu godzinach bo przytulanko było wieczorem.Dzisiaj z moja przyjaciółką wzięłyśmy wszystkie moje zdjęcia z USG i porównywałyśmy je do tych w necie i nie ma opcji na ani jednym na chłopaka (takiego 100%). Ależ mi się humor poprawił jak i ona pow,ze widzi typowo dziewczynkę:-)Po raz pierwszy dziś uwierzyłam.
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jak wpływa na plemniki ma palenie papierosów, bo niestety mój luby siedzi w nałogu po uszy
?????????
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jak wpływa na plemniki ma palenie papierosów, bo niestety mój luby siedzi w nałogu po uszy

_Ewcik_
noemi ja mam te testy owu, ale dopiero zaczynam nimi działać, więc nie wiem.. mam ndzieję, że nie są wadliwe
mama plan genialny, musi się udać
pirania patrząc na wykresik, to współżyliście w dzień owu?
monico możesz wkleić swój wykres cyklu, w którym zaszłaś z córcią? jak wyglądały staranka?
mama plan genialny, musi się udać

pirania patrząc na wykresik, to współżyliście w dzień owu?
monico możesz wkleić swój wykres cyklu, w którym zaszłaś z córcią? jak wyglądały staranka?
Ostatnia edycja:
G
Gość 301
Gość
Mama, to odpocznij za nas wszystkie umowa?
No gdyby o lusterko chodzilo nie bylo by zamieszania....
Oby z tata bylo lepiej....
Piranha... ty to nie masz chwili wytchnienia....tak mi szkoda Ciebie... nie masz żadnej pomocy, ani na kilka godz w tyg. jej my byśmy Cie wsparły szkoda, że kazda gdzies indziej mieszka....Oj wsparcie nieraz by sie przydało
Wiesz ustalalismy z m, że staranka od czerwca poniewaz nie wiem co z praca a do tego czasu bede wiedziec(choc umowa i tak nie na stale....ale co zrobic tak moge czekac z baby d konca zycia). I chce i nie chce...mam tyle obaw....tyle pytan....niby wszystko czytam.... ale nic nie wiem
) no i mam problem z suplementami chce je ciagle zamowic a nie mam chwli takze mam nadz.ze zdaze na kilka tyg przed starankami je brac, diete juz zmieniam mierze ph, tempke, testy owu...ale to kropla w morzu....
Samana...no musisz w to uwierzyc!!!:
)
Noemi mi te testy źle pokazywały, za to te zielone - z paskiem super i uzywam tylko tych.

Oby z tata bylo lepiej....
Piranha... ty to nie masz chwili wytchnienia....tak mi szkoda Ciebie... nie masz żadnej pomocy, ani na kilka godz w tyg. jej my byśmy Cie wsparły szkoda, że kazda gdzies indziej mieszka....Oj wsparcie nieraz by sie przydało

Wiesz ustalalismy z m, że staranka od czerwca poniewaz nie wiem co z praca a do tego czasu bede wiedziec(choc umowa i tak nie na stale....ale co zrobic tak moge czekac z baby d konca zycia). I chce i nie chce...mam tyle obaw....tyle pytan....niby wszystko czytam.... ale nic nie wiem
Samana...no musisz w to uwierzyc!!!:
Noemi mi te testy źle pokazywały, za to te zielone - z paskiem super i uzywam tylko tych.
Piranha
kociatka, ja stosowałam nie wszystkie z tych zasad ale dużo z nich udało mi się wcielić w planowanie 
Ewcik, u mnie starania były w 16 i 17 dc (dzień pozytywnego testu owu) wieczorem a owulka była w 18 dc wieczorem. Granicę wysokich temperatur zaznaczyłam po prostu w 17 dc gdyż już rano w 18 dc tempka była wyższa (a skok tempki następuje od 3 dni przed do 3 dni po owulce).
natusia, dzięki kochana, strasznie miłe to co napisałaś!
Wykresy masz śliczne więc pewnie szybko uda się "zainstalować" w brzusiu małą dziewczynkę :-)

Ewcik, u mnie starania były w 16 i 17 dc (dzień pozytywnego testu owu) wieczorem a owulka była w 18 dc wieczorem. Granicę wysokich temperatur zaznaczyłam po prostu w 17 dc gdyż już rano w 18 dc tempka była wyższa (a skok tempki następuje od 3 dni przed do 3 dni po owulce).
natusia, dzięki kochana, strasznie miłe to co napisałaś!

reklama
G
Gość 301
Gość
Piranha, czyli najlepiej stosowac diete,suplementy i na pozytywnym tescie owu staranka i dzien po? ....kurka jakie to trudne...
Podziel się: