reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej

ja też przesylam buziaki

i lece przeczytać chociaż troche co u Was

panna mi śpi od 19, chałupke posprzątałąm, na jutro obiad podszykowany, wiec luz :-D

reklama
Monico-buziak doleciał-dziękuję :-)

Pirania-ufff,no w końcu jesteś ;)
co do Krzysia to jedno słowo- KONSEKWENCJA a rezultaty będą szybciej niz myslisz:tak:
no ginka mówiłam,żeby ten cykl spróbowac bez pregnylu..chce zobaczyc czy ja w ogóle zareaguję na Clo...i po usg się okaze czy bedzie pęchol jakie endo...przez ten długi week to i lekarze w przychodni maja wolne-są dyżury w szpitalu wiec chyba nie mam wyjścia:sorry:
cieszę się ,że nadal szamasz owsiankę:-D

A co u Dido???

my mamy niemowlaków teraz wszystkie z doskoku na forum :-D

mama a czy Ty nie będziesz przypadkiem blisko mnie na tym wypadzie???
Ja Jeleniej Góry:-D

Hej hej

Podczytuje i kibicuje:-)

Qrcze, nie potrafie czytac tych wykresow:-( No nic, sprobuje cos podczytac na necie, moze sie dowiem o co w tym wszystkim chodzi...

Pytanie do mam/przyszlych mam coreczek, ktore mialy w domu chlopaczkow - czy te corunie byly planowane zgodnie z tym zasadami ktore opisujecie? Czy "tak szczesliwie wyszlo"?

Z gory dziekuje i pozdrawiam

Mama a Ty planujesz dziewczynkę czy ogólnie chcesz dzidzię?Piranha Ty to potrafisz mnie pocieszyć:-)jeśli to taki zakres czasu to mogło się udać:-)nawet jak ouwlka mi się przesunęła o jeden dzień to powinnam się załapać w tych ośmiu godzinach bo przytulanko było wieczorem.Dzisiaj z moja przyjaciółką wzięłyśmy wszystkie moje zdjęcia z USG i porównywałyśmy je do tych w necie i nie ma opcji na ani jednym na chłopaka (takiego 100%). Ależ mi się humor poprawił jak i ona pow,ze widzi typowo dziewczynkę:-)Po raz pierwszy dziś uwierzyłam.
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jak wpływa na plemniki ma palenie papierosów, bo niestety mój luby siedzi w nałogu po uszy:wściekła/y:?????????

noemi ja mam te testy owu, ale dopiero zaczynam nimi działać, więc nie wiem.. mam ndzieję, że nie są wadliwe

mama plan genialny, musi się udać:-D

pirania patrząc na wykresik, to współżyliście w dzień owu?

monico możesz wkleić swój wykres cyklu, w którym zaszłaś z córcią? jak wyglądały staranka?

Ostatnia edycja:
Mama, to odpocznij za nas wszystkie umowa?:-D No gdyby o lusterko chodzilo nie bylo by zamieszania....
Oby z tata bylo lepiej....

Piranha... ty to nie masz chwili wytchnienia....tak mi szkoda Ciebie... nie masz żadnej pomocy, ani na kilka godz w tyg. jej my byśmy Cie wsparły szkoda, że kazda gdzies indziej mieszka....Oj wsparcie nieraz by sie przydało:tak:
Wiesz ustalalismy z m, że staranka od czerwca poniewaz nie wiem co z praca a do tego czasu bede wiedziec(choc umowa i tak nie na stale....ale co zrobic tak moge czekac z baby d konca zycia). I chce i nie chce...mam tyle obaw....tyle pytan....niby wszystko czytam.... ale nic nie wiem:)) no i mam problem z suplementami chce je ciagle zamowic a nie mam chwli takze mam nadz.ze zdaze na kilka tyg przed starankami je brac, diete juz zmieniam mierze ph, tempke, testy owu...ale to kropla w morzu....

Samana..
.no musisz w to uwierzyc!!!::))

Noemi mi te testy źle pokazywały, za to te zielone - z paskiem super i uzywam tylko tych.

kociatka, ja stosowałam nie wszystkie z tych zasad ale dużo z nich udało mi się wcielić w planowanie :tak:

Ewcik, u mnie starania były w 16 i 17 dc (dzień pozytywnego testu owu) wieczorem a owulka była w 18 dc wieczorem. Granicę wysokich temperatur zaznaczyłam po prostu w 17 dc gdyż już rano w 18 dc tempka była wyższa (a skok tempki następuje od 3 dni przed do 3 dni po owulce).

natusia, dzięki kochana, strasznie miłe to co napisałaś!
t4614.gif
Wykresy masz śliczne więc pewnie szybko uda się "zainstalować" w brzusiu małą dziewczynkę :-)

reklama
Do góry